MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Akusztikus koncertre készül Pápai Joci

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre.

DZSÚDLÓ. 2023.07.13. CSÜTÖRTÖK.
Dzsúdló szókimondó, önreflexív dalaival 2019-ben robbant be a köztudatba, népszerűsége azóta töretlen. Csütörtökön különleges koncertre, avagy az ország legnagyobb házavató bulijára invitálja közönségét. Vendégként a sammiebeats produkció melegíti be az egybegyűlteket.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


OCHO MACHO. 2023.07.13. CSÜTÖRTÖK.
Idén 20 éve aktív a reggae, a ska, a punk és a latin jegyekkel építkező Ocho Macho. A banda ezt a kerek évfordulót remek koncerszezonnal ünnepli, amelynek következő állomására csütörtökön kerül sor a Barba Negra színpadán. Előttük 19 órás kezdettel a FIRKIN bizonyít.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra


PÁPAI JOCI. 2023.07.15. SZOMBAT.
Új köntösben adja elő már jól ismert dalait Pápai Joci. A sokszínű előadó ezúttal szimfonikus dallamokkal, ethno hangzásban nyújtja át szerzeményeit olyan partnerekkel, mint Szirtes Edina Mókus, Seress Vilmos és Kovács Máté. A nagyzenekart a Heuréka Pop Orchestra Wien képviseli.

„Olyan műsorral készülünk, amiben a mostani repertoárom hangzásban és látványban is ütős lesz. Azon leszek, hogy energiában így is maximálisan át tudjam majd adni a közönségnek, amit szeretnék! Ebből a műsorból egy turnét szeretnénk összegyúrni az idei őszre vagy jövő tavaszra. Nagyon inspirál ez az új formáció és az, hogy eljussak más közeghez is. Azt biztosan állítom, hogy aki eljön erre a koncertre, az megérti majd, miért érzem ezt.” – árulta el az előadó.
Start: 19:00. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad.


PÉTERFY BORI. 2023.07.15. SZOMBAT.
Tavalyi, parádés jubileumi koncertjük után ismét a Budapest Parkban bizonyít Péterfy Bori és zenekara. A LOVE BAND tombolást ígér, amelyben meglepetésvendégek is segítik majd őket. A csapat előtt Puskás Peti bandája, a The Biebers rázza fel az egybegyűlteket. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


LOS ORANGUTANES. 2023.07.15. SZOMBAT.
Idén indul útjára a Magyar Zene Háza Távoli kultúrák fesztiválja, amelyet két legendás Dél-Amerikából érkező zenekar nyit meg a hétvégén. Szombaton a perui chicha hetvenes évek óta meghatározó pszichedelikus formációja, a Los Wembler’s de Iquitos, vasárnap pedig a kolumbiai joropo egyik alapzenekara, a Cimarrón szolgáltatja a talpalávalót. De további kiválóságok is érkeznek, mint például a Los Andinos, a Stefánia Allstars (Salsa a Parkban), a Lituma és a DJ Gandharva & Von Yodi páros. A nyitónap első fellépője hazai Los Orangutanes lesz 19 órás kezdettel. 
Start: 19:00. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


MUDFIELD. 2023.07.15. SZOMBAT.
2012-ben még Nightrain néven alakult meg a szeghalmi zenekar.  Ám amikor profibb, minőségibb munkába kezdtek, új névre váltottak, így lettek ők a Mudfield. A banda szombaton a Barba Negra Red Stage-en várja közönségét, akik előtt az Escape My Shadows játszik majd.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra Red Stage.


Az összeállítás július első hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. július 12. 09:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA