MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Adventi hangulatban vár téged Nyári Károly

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

ZORÁN. 2023.11.30. CSÜTÖRTÖK.
Nincs kétség, Zorán neve mára már fogalommá vált. Az előadó koncertjein nem csak megunhatatlan slágereit húzza el, hanem zenei különlegességekkel, csemegékkel is készül közönsége számára. Zorán és zenekara csütörtökön a Klauzál házban játszik. A bandában olyanok bizonyítanak, mint Sipeki Zoltán, Kovács Péter Kovax, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, vagy éppen Péter Barbara.
Start: 19:00. Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ - Klauzál Ház.


NYÁRI KÁROLY. 2023.11.30. CSÜTÖRTÖK.
Nyári Károly évek óta rabja a Karácsonyi-, Adventi fényeknek. A világhírű énekes-zongorista ebben a meghitt időszakban mindig ad legalább egy különleges koncertet Budapesten, ez pedig én sem lesz másként. Ezúttal az Ária Hotelben várja rajongóit meghittséggel, melegséggel, no és az ugyancsak hihetetlenül tehetséges lányaival, Alizzal és Edittel.
Start: 20:00. Helyszín: Aria Hotel Budapest - Music Garden aula.


FALUSI MARIANN. 2023.11.30. CSÜTÖRTÖK. 
Az egykori Pa-Dö-dő alapító, az Artisjus-díjas Falusi Mariann rázza fel a hangulatot csütörtök este a Miniatűrben. Ezen az estén a Jazz világába kalauzolja el a zenekedvelőket, mégpedig Sárik Péterrel karöltve. Előttük Márió fokozza a hangulatot, utánuk pedig DJ Hangya szolgáltatja a talpalávalót.
Start: 20:00. Helyszín: Miniatűr.


FATAL ERROR. 2023.12.01. PÉNTEK. 
Szereted azokat az estéket, amikor két koncertet is kaphatsz egy program alatt? Akkor a pénteket az A38 Hajóján kell töltened, ahol a 2018-ban alakult, a dallamos popot a progresszív irányokkal ötvöző Antares, valamint a 2011 óta aktív rockbanda, a Fatal Error zúz hatalmasat.
Start: 20:00. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


BRAINS. 2023.12.02. SZOMBAT.
Imádod a drum&bass produkciókat? Akkor szombaton irány az Akvárium, ugyanis a Nagyhallban három nagyágyú is egy extra kemény d&b műsort nyújt majd. 19:30-tól Dj Reza, 20:55-től a Brains, 22:30-tól pedig Virus gondoskodik a valóban brutális ütemekről.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.

Az összeállítás november harmadik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. november 30. 05:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA