MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: A Városligetben zárja a hetet Gubik Petra

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

SAYA NOÉ. 2024.06.19. SZERDA.
Kőrös Mimi abszolút a DIY előadók táborát erősíti “pop noir” muzsikájával, amelyet melankolikus, alternatív elektropop hiphop és trap elemekkel fűszerez. Saya Noé tavaly szeptemberben adta ki második nagylemezét „Jupiter” címmel. Többek között ez az anyag ad keretet szerdai koncertjének, továbbá bemutatásra kerülnek eddig sosem hallott dalok is.
Start: 20:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ


KFT, PUF. 2024.06.20. CSÜTÖRTÖK.
Több mint negyven év után először koncertezik közösen a nyolcvanas évek legsikeresebb hazai újhullámos zenekara, avagy a KFT, valamint a Pál Utcai Fiúk. Ezen az estén színpadra lép Gábor Andor UFO, Lengyelfi Eszter és a Vintage Dolls is.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


FARKAS GÁBOR GABRIEL. 2024.06.22. SZOMBAT.
Máté Péter és Frank Sinatra élétműve előtt tiszteleg szombaton Farkas Gábriel. A Csili színpadán olyan dalok csendülnek majd fel, mint a „Fly Me To The Moon”, a „My Way”, a „Kell, hogy várj”, az „Egyszer véget ér a lázas Ifjúság”, a „Majdnem szerelem volt”, az „Egy darabot a szívemből” vagy éppen a „New York, New York”. Gábrielt zongorán Neumann Balázs támogatja. 
Start: 18:00. Helyszín: Csili Művelődési Központ.


GUBIK PETRA. 2026.06.23. VASÁRNAP.
A Városmajori Szabadtéri Színpadon bizonyít a Junior Prima-díjas, Honthy-díjas színművész, Gubik Petra. Petra énekesként is tudatosan építkezik, két évvel ezelőtt adta ki első nagylemezét. Vasárnap erről a korongról ad elő dalokat, továbbá kedvenc zenéiből is válogat a repertoárba. Az énekesnőt zongorán Tempfli Erik, hegedűn Frankie Làtó, basszusgitáron Fonay Tibor, ütőhangszeren Tar Gergely kíséri. A 100 perces koncerthez vendégként Müller Péter Sziámi teszi hozzá a szükséges pluszt.
Start: 20:00. Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad.

Az összeállítás június második hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. június 19. 07:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA