MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: A Várkertben ünnepli pályafutásának 30. évét Szulák Andrea

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

HOT JAZZ BAND. 2024.05.29. SZERDA.
Rost Andrea Kossuth-díjas énekesnővel az oldalán lép fel a szintén Kossuth-díjas Hot Jazz Band. Szerdán sajátos jazzes hangvételben adják át fiatalságuk meghatározó slágereit, musicalrészleteit, filmzenéit és a táncdalfesztiválos számait. 
Start: 19:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ


BOHEMIAN BETYARS. 2024.05.31. PÉNTEK.
A Budapest Parkban ünnepli tizenötödik születésnapját a hazai a speed-folk-freak-punk egyik csillaga, avagy a Bohemian Betyars. Ez lesz a banda egyetlen önálló budapesti koncertje idén, a kezdés során pedig a Said Chalaban melegíti be a nagyérdeműt.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


AMORF ÖRDÖGÖK. 2024.06.01. SZOMBAT.
Június első napján újra színpadon bizonyít a kacatpopot képviselő Amorf Ördögök, avagy Péterfy Bori, Tövisházi Ambrus, valamint Tariska Szabolcs. Vendégként Kulka János is hozzáteszi a szükséges pluszt az esthez, a talpalávalót pedig Gáspár Gergely dobos, Drapos Gergely basszusgitáros, Mészáros Ádám gitáros, Tompa Ákos trombitás és Pápai István ütőhangszeres biztosítja.
Start: 20:00. Helyszín: MÜPA


SZULÁK ANDREA. 2024.06.01. SZOMBAT.
A Várkert Bazár háromnapos rendezvénysorozatán, a VárkertFeszten lép fel Szulák Andrea. Budapest ékköve idén tíz éve szolgál kulturális programokkal, szombaton például egy crossover esttel készülnek  a szervezők, ahol Szulák Andrea pályafutásának 30. jubileumi évét ünnepli. Andreát a Budapesti Filharmóniai zenészei támogatják, a műsor során olyan szerzemények csendülnek fel, mint Dés-Geszti: C'est la vie (A miniszter félrelép), Balázs Fecó: Maradj velem, Quimby: Most múlik pontosan, vagy éppen Máté Péter: Zene slágere.
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.

Az összeállítás május utolsó hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki.


2024. május 29. 04:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA