MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: A Budapest Parkban mutatja be új lemezét az AWS

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

GESZTI PÉTER. 2024.05.21.KEDD.
A szerelem 22 árnyalatát mutatja be Geszti Péter „Vabadaba” című produkciója. A keddi műsor 22 dalból tevődik össze, ahol Pétert Váczi Eszter tehetsége, izgalmas karaktere erősíti. Az est során a hetvenes évek világába repülhet vissza a közönség magyar szövegekkel, modern hangszereléssel a RamART színpadán.
Start: 19:00. Helyszín: RAM-ART Színház.


BOCSKOR BÍBORKA. 2024.05.24. PÉNTEK.
Intim megszólalásban, bensőséges hangulatban adja elő a városi folkot elektronikus-zenei hatásokkal ötvöző Magashegyi Underground közel húsz éves munkásságát Bocskos Bíborka. Az énekesnő Toldi Miklós oldalán bizonyít pénteken a B32 Galéria és Kultúrtér színpadán. Az est során olyan szerzemények is felcsendülnek, amiket máskor nem, vagy csak nagyon-nagyon ritkán játszanak el. 
Start: 20:00. Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér.


HIPERKARMA. 2024.05.24. PÉNTEK.
Az idén huszonnégy éves HIPERKARMA pénteken az immáron 10 esztendős „KONYHAREGÉNY” albumáról játszik el ritkán előadott dalokat.  Továbbá itt csendül fel először a május elején megjelent „TIK-TAK” szerzemény is. A banda előtt Hangácsi Márton, továbbá Hakumba melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


AWS. 2024.05.25. SZOMBAT.
A Parkban mutatja be friss-ropogós “Innen Szép Nyerni” albumát az AWS. Az este vendég fellépői az NFR és Escape My Shadows lesznek.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


AZAHRIAH. 2024.05.24-26. PÉNTEK-VASÁRNAP.
Ezen a hétvégén grandiózus látvánnyal és számos meglepetéssel készül nagykoncertjére Azahriah, aki elsőként tölti meg háromszor is a megújult Puskás Arénát.
Start: 20:00. Helyszín: Puskás Aréna.

Az összeállítás május második hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki.


2024. május 21. 09:05

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA