MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: 60. születésnapját ünnepli Alapi István

Bár esténként már bőven elkél a télikabát, szerencsére még mindig megéri elindulni otthonról.

MOZARTISSIMO. 2022.11.16. SZERDA
Ezen az estén Osztrosits Éva hegedűművész adja elő Mozart B-dúr rondóját. A műsor második részében pedig Csajkovszkij egyik különleges Mozart-hommage darabja csendül fel. A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát Dobszay Péter vezényli.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


GYÁRFÁS ATTILA. 2022.11.17. CSÜTÖRTÖK
Gyárfás Attila játékával, több mint 20 albumon találkozhattunk már. Jelenleg az Identified Flying Object, valamint a Filippo Vignato Trio tagja, de szólóban is bizonyít, például New Yorkban, Milánóban és Vicenzában. A zenekarvezető, zeneszerző két saját lemezének (“Cloud Factory”,” Randomity”) anyagát szállítja le csütörtökön a Magyar Zene Házában.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


MESZKA. 2022.11.18. PÉNTEK.
A Punnany Massif énekese, Meszka szólóban reggae, rap, folk elemekkel dolgozik. Pénteki akusztikus koncertjén ezekből nyújt át egy csokrot, amikor gitáron Pető Szabi kíséri.
Start: 19:00. Helyszín: Esernyős - Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont


OHNODY, OKOS VIOLA, BALLA GERGELY, REDBREAST WILSON. 2022.11.18. PÉNTEK.
Nemrégiben indította útjára új sorozatát a Magyar Zene Háza, amely során négy dalszerző-előadó ad közös estet. A második felvonás során Ohnody, Okos Viola, Balla Gergely és Redbreast Wilson ad át történeteket, ihleteket, dallamokat, hangszereket mind egymásnak, mind a közönségnek. Egyszeri alkalomnak ígérkezik.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza.


ALAPI ISTVÁN. 2022.11.19. SZOMBAT
A kezdetektől napjainkig kísér végig pályáján, életén Alapi István. A Pro Arte-, Artisjus- és Fonogram-díjas gitáros a Barba Negrában ünnepli 60. születésnapját, ahol barátai, zenésztársai is emelik műsora fényét.
Start: 20:00. Helyszín: Barba Negra Music Club


MALEK ANDI. 2022.11.19. SZOMBAT
Szombaton egy másik szülinapra is sor kerül, a  jazz és a soul stílust ötvöző Malek Andi Soulistic ünnepli 6. évfordulóját. Ezen a koncerten az elmúlt 6 év dalaiból válogatnak Andiék, akik olyan sztárvendégekkel is készülnek, mint Szulák Andrea, Dés László, vagy éppen Karácsony János James.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa - Fesztivál Színház


GRAN CANADA. 2022.11.19. SZOMBAT
Az Akvárium Klub KisHalljában mutatja be legújabb kislemezét a GranCanada. Az EP-n három közreműködő is akad, akik ugyancsak a bandával tartanak szombaton. Előttük SZIA ANYA! formáció melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, KisHall

Összeállította: Hatos Niki


2022. november 16. 07:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA