MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: 15. születésnapját ünnepli a Péterfy Bori & Love Band.

Brutálisan minőségi, egyedülálló bulikat kaphatunk ezen a héten a fővárosban. Hatalmasat tomboltat Péterfy Bori, ByeAlex és a Slepp, vagy éppen az Irie Maffia.

AZAHRIAH. 07.27. SZERDA.
Az autodidakta, multiinstrumentalista Azahriah 2019 óta jelentkezik önálló dalokkal, és mivel szeret folyamatosan megújulni, kísérletezgetni, idéntől DESH-sel közösen alkot. Ezen a szerdán akusztikusan lép fel, mégpedig a Akvárium Teraszán. A koncert ingyenes!
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Terasz.


PÉTERFY BORI. 07.28. CSÜTÖRTÖK.
Fennállásának 15. évfordulóját ünnepli a féktelen energiákkal és mély tartalmakkal teli Péterfy Bori & Love Band. A formáció idén egyetlen alkalommal muzsikál a Park színpadán, így valóban eszeveszett koncertet ígérnek olyan vendégekkel, mint Bodor Áron, Papp Szabi, Tariska Szabolcs, Lovasi András, vagy éppen Saiid.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


KOVÁCS LINDA, BÖGÖTHY ÁDÁM. 07.28. CSÜTÖRTÖK.
Első hallásra szokatlannak hathat az ének - nagybőgő kettőse, ám ez a két hangszer is bőven elegendő egy önálló, teljes zenei élményhez. Kovács Linda és Bögöthy Ádám akusztikus felállásukkal igazi unikumnak számítanak, sajátos kompozíciójú munkásságukkal pedig a tradíciók előtt tisztelegnek. Csütörtökön a Magyar Zene Házában bizonyítanak.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


IRIE MAFFIA. 07.29. PÉNTEK.
A forró ritmusok, izzasztó slágerek mindig is jellemzőek voltak hazánk egyik legjobb bulizenekarára, az Irie Maffia-ra. Ahogy Boriék, ők is egyetlen alkalommal lépnek fel idén a Parkban. Trópusi hangulatra fel!
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


FOLKFÚZIÓ. 07.29. PÉNTEK.
Különleges zenei projekt a Folkfúzió. A koncertsorozat során három zenekar, a Pengetős Trió, a Korinda zenekar, valamint a Szélműves zenekar mutatja meg a magyar és a velünk szomszédos népek népzenéje közötti hasonlóságokat, egyéni jellemzőket. Az est során mind  a három csapat fellép egyénileg, de közösen is. 
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


HONEYBEAST. 07.30. SZOMBAT.
100 éve, hogy először vetítettek mozit a Városmajori Szabadtéri Színpadán. Ezt a kerek évfordulót pedig hazánk egyik legkedveltebb zenekarával ünneplik, szombaton érkezik hozzájuk a platina – és háromszoros aranylemezes, fanyar humorú, megrázó, ugyanakkor felemelő HoneyBeast.
Start: 20:00. Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad.


HŰVÖS. 07.30. SZOMBAT.
A 60-as évek klasszikus stílusait, gondolatait gondolja újra a 2020 nyarán alakult alternatív pop-rock-ot játszó Hűvös zenekar. A Hangfoglaló Program Induló előadókat segítő alprogramjába is beválogatott csapat (Vidiczki Zsombor - ének, gitár, Kormos Dénes - gitár, Mucsi Barna - dob, Kállay András - basszusgitár)  jelenleg első nagylemezén dolgozik. Ebből is kaphatunk ízelítőt szombaton a Magyar Zene Házában.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


BYEALEX ÉS A SLEPP. 07.30. SZOMBAT.
Aki adott már esélyt a muzsikájának, az tudhatja, hogy ByeAlex az egyik legsokoldalúbb dalszerző, producer, előadó. Ezen a szombaton a Park színpadán láthatja meg a közönség ezer és egy arcát. Alexék előtt Manuel melegíti be az egybegyűlteket. 
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.

Összeállította: Hatos Niki


2022. július 27. 14:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA