MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BSS Soundweb OMNI – Bemutatkozik a DSP Processzorok Új Generációja!

A BSS valaha volt legerősebb processzorával rendelkező Soundweb OMNI tökéletes megoldás a vendéglátás, a nagyméretű rendezvények, a vállalati, oktatási és kormányzati létesítmények változatos igényeire.

A BSS Audio már több mint 40 éve felállította a jelfeldolgozás innovációs alap mércéjét olyan legendás termékekkel, mint a DPR-402 kompresszor és limiter, vagy a VARICURVE digitális vezérlésű analóg EQ, és persze az OMNIDRIVE hangsugárzó vezérlőrendszer. A digitális jelfeldolgozás területén is forradalmi újításokat tett le az asztalra a BSS a Soundweb Original sorozattal, a világ első nyitott architektúrájú DSP megoldásával, melyet a világszerte szintén nagy sikert aratott Soundweb London követett, amely a világ számos nagy presztízzsel bíró installációjában megtalálható a mai napig. A BSS elkötelezett a jelfeldolgozás fejlesztése és a rendszertervezési potenciál maximalizálása mellett.

Erre az örökségre építve a BSS büszkén mutatja be a Soundweb OMNI-t, a nyílt architektúrájú DSP processzorok következő generációját. A BSS valaha volt legerősebb processzorával rendelkező Soundweb OMNI tökéletes megoldás a vendéglátás, a nagyméretű rendezvények, a vállalati, oktatási és kormányzati létesítmények változatos igényeire. Az OMNI termékcsalád a vállalati fokozatú vezérlőprocesszorok, a rugalmas I/O bővítők, a Dante/AES67 hálózati audio egyedi kombinációja, az AMX által tervezett egyedi onboard script alapú vezérléssel, jelfeldolgozó objektumok tömkelegével, média bejátszási lehetőséggel, AEC akusztikus algoritmussal, VoIP lehetőséggel és még számos további funkcióval. Az új platform a Harman Professional legújabb AVX Architect szoftvercsomagján keresztül vezérelhető és konfigurálható, melyet teljesen az alapokról felépítve hozott létre a Harman a legújabb generációs installációs termékeihez, melyek legelső tagjai az új BSS Soundweb OMNI processzorok, melyek teljesen új korszakot nyitnak a Harman installációs üzletágában.

A Soundweb OMNI-t úgy tervezték, hogy megfeleljen az AV-rendszertervezők, -integrátorok és -végfelhasználók speciális követelményeinek, miközben eltávolítja a hagyományos rendszertervezésben gyakran előforduló fájdalmas pontokat. A célirányosan épített hardvert intuitív szoftverrel ötvözi, amely a központosított vagy megosztott DSP rugalmasságát kínálja, lehetővé téve a rendszertervezők számára, hogy bármely telepítéshez kiválaszthassák a megfelelő topológiát. A BSS elkötelezettségét a vezérlőrendszer-programozók támogatása iránt az új HControl protokoll is erősíti, mely egy átlagember által is olvasható, szabványalapú és fejlesztőbarát API bemutatkozása is egyben. A Soundweb OMNI támogatja a 48 kHz-es és a 96 kHz-es jelfeldolgozást is, ami jól példázza a BSS hanghűség iránti elkötelezettségét.

A Soundweb OMNI két zászlóshajó feldolgozóeszközt tartalmaz, az 512p-t és a 256p-t, amelyek kivételes DSP-teljesítményt és magas Dante/AES67 csatornaszámot biztosítanak, akár 512x512-ig 96 kHz-en. Ez felülmúlja az előző generációkat, és lehetővé teszi a Soundweb OMNI-t, hogy könnyedén megfeleljen a mai összetett igényeknek, miközben készen áll a jövő AV/IT igényeire.
A Soundweb OMNI két I/O-bővítő eszközt is kínál, a 32e-t és a 16e-t, amelyek páratlan I/O-rugalmasságot biztosítanak. Mindegyik audio I/O port „formátumban konfigurálható” analóg vagy sztereó AES3 digitálisként. Ezen túlmenően bizonyos audio I/O portok és az összes GPIO port „irányban konfigurálható” bemenetként vagy kimenetként – mindez könnyen kezelhető szoftverrel, akár külön portonként is.

Az AVX szoftvercsomag két felhasználóbarát alkalmazáson keresztül egyszerűsíti a Soundweb OMNI rendszerek konfigurálását, vezérlését és felügyeletét. Az AVX Architect egy asztali szoftveralkalmazás rendszerábrázoláshoz, eszközkonfiguráláshoz, hálózatkezeléshez és egyedi felhasználói felület kialakításához. Az AVX Architect lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátlan számú processzort és bővítőt adjanak egyetlen projektfájlhoz, miközben továbbra is élvezhetik a valódi, egyetlen vászon egyszerűségét az eszközkonfigurációhoz. Az AVX Control egy szimpla szoftveralkalmazás, amely egyszerű hozzáférést biztosít az egyéni felhasználói felületekhez az eszközök vezérléséhez és felügyeletéhez számos platformon, beleértve a Windows, iOS, Android és AMX Varia érintőpaneleket. Ezek az egyedi felhasználói felületek nem csak a Soundweb OMNI eszközökkel működnek, hanem a Crown DCi erősítőkkel és az előző generációs Soundweb London eszközökkel is, köszönhetően az AMX által kifejlesztett protokoll-áthidaló technológiának.

A több évtizedes innovációra épülő BSS Soundweb OMNI egy rendkívül méretezhető és rugalmas DSP-megoldás. A nagy teljesítményű hardvert, az intuitív szoftvert és a fejlesztőbarát funkciókat kombinálva könnyedén skálázható, hogy megfeleljen bármely telepített alkalmazás igényeinek.

A BSS Soundweb Omni eszközök 2024 nyarától elérhetők!

Bővebb információ...


2024. április 17. 07:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA