MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Bővült a Cameo OTOS® család

Az OTOS® sorozat wash termékei élénk hangsúlyokkal gazdagítják a szabadtéri koncert- és fesztiválszínpadokat, valamint a nagyszabású televíziós produkciókat. Három sokoldalú, funkciókban gazdag, szemet gyönyörködtető termék, amelyek nélkülözhetetlenek. A W3-as modell után megjelent a W6, illetve W12 típus, amelyek a LED-ek számában és többzoomos funkciójukban különböznek egymástól.

Cameo OTOS® W12
mozgófejes wash lámpa, 32x50 W RGBL LED, IP65 védettséggel

Az OTOS® sorozat wash termékei élénk hangsúlyokkal gazdagítják a szabadtéri koncert- és fesztiválszínpadokat, valamint a nagyszabású televíziós produkciókat. Három sokoldalú, funkciókban gazdag, szemet gyönyörködtető termék, amelyek elengedhetetlenek.

Sokoldalú zoom lehetőségek
A sorozat legnagyobb IP65-ös mozgófejes wash lámpája az OTOS® W12 többzoomos funkciójával nyűgöz le. Lehetővé teszi a három különböző szint külön-külön történő vezérlését és a zoomtartomány több szinten történő beállítását. Ez a funkció az OTOS® W6 esetében két zoom-szinten, az OTOS® W3 esetében pedig egy szinten használható.

FX LED effekt gyűrű
Minden modell közös jellemzője a vezérelhető FX LED effekt gyűrű, amely fehér tónusokban és a színek széles skálájában egyaránt képes világítani. Az effektgyűrű kikapcsolt állapotban alig látható, mivel keskeny kialakítású, ezért diszkréten illeszkedik a színpadképbe.

Single Pixel Control és kettős bemeneti üzemmód
A termék méretétől függően 7 x 50 W, 16 x 50 W vagy 32 x 50 W RGBL LED áll rendelkezésre, amelyek egyenként vezérelhetők a Single Pixel Control segítségével. Az FX LED effekt gyűrű szintén nagyszámú pixellel rendelkezik, amelyek egyenként vezérelhetők. A DMX-csatornák hatékonyabb kihasználása érdekében használhatjuk a kettős bemeneti módot is, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes pixelhez külön színt rendeljünk.

Sokoldalú vezérlési lehetőségek
Az OTOS® sorozat minden IP65 mozgófejes wash lámpája integrált W-DMX™ és CRMX adó-vevővel rendelkezik, de kábelen keresztül is vezérelhető DMX és RDM segítségével.
Három lehetőség, amely feldobja a műsorokat.


Cameo OTOS® W3
mozgófejes wash lámpa, 7x50 W RGBL LED, IP65 védettséggel


Cameo OTOS® W6
mozgófejes wash lámpa, 16x50 W RGBL LED, IP65 védettséggel

16 x 50W RGBL LED, összesen 9900 lumen fényáram
Single Pixel Control
Vezérelhető FX LED effekt gyűrű
Zoomlencse és zoomtartomány 4° - 60°
Két vezérelhető zoom szint
Kettős bemeneti üzemmód a pixel leképezéshez opcióként
Sokoldalú vezérlési lehetőségek az integrált W-DMX™ és CRMX adó-vevőn, DMX-en és RDM-en keresztül


Részletes ismertető és vásárlási



 

2024. június 5. 08:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA