MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BOSS RC-500 – Kétsávos erőmű

Az RC-500 egy nélkülözhetetlen partner gitárosoknak, énekeseknek/dalszerzőknek, multi-instrumentalistáknak és bárkinek, aki a loop-olásban rejlő lehetőségekkel a következő szintre szeretne lépni. Készíts valós idejű kompozíciókat két loop-sávval, mikrofon- és sztereó hangszerbemenetekkel, ritmusokkal és inspiráló loop-effektekkel, és mindezt 32 bites kiváló hangminőségben. Tárold a loop-okat a belső memóriában, fedezd fel a kibővített működést külső vezérlőkkel és MIDI-n keresztül. A megújult Loop Station funkciókkal rendelkező RC-500, vadonatúj lehetőségeket biztosít a komoly zenekészítők számára új ötleteik kidolgozásához és a közönséget rabul ejtő előadásokhoz.

Kiemelkedő hangminőség
A kategóriájában kiemelkedő, 32-bites AD/DA átalakítóval és 32 bites lebegőpontos processzálással az RC-500 nem változtatja meg személyes hangzásodat, és több overdub esetén is kristálytisztán szólaltatja meg a loop-ot. A 13 óra sztereó felvételi idő elegendő kapacitást nyújt minden kreatív elképzelés megvalósításához.

Csatlakoztatás, loop-olás és keverés
Sokoldalú kimeneteivel/bemeneteivel és praktikus kezelőfelületével az RC-500 készen áll az összes zenei elképzelésed támogatására. Csatlakoztass monó/sztereó hangszereket és effektpedálokat, valamint egy mikrofont a dedikált XLR bemenetre - szükség esetén fantomtáppal kiegészítve. Használd a két sávot függetlenül a dalstílusú kompozícióhoz, vagy együtt a kettőt gazdag, többsávos hangzásokhoz. Az LCD háttérvilágítás színének változása világosan mutatja az aktuális üzemmódot, a kézre álló sávpotméterek és a mikrofon szintbeállító potmétere pedig közvetlen hozzáférést biztosít loop-olás közben a hangerő-beállításhoz.

Rugalmas, kreatív vezérlés
A három beépített lábkapcsoló megkönnyíti a felvétel és lejátszás, a sávváltás és más funkciók vezérlését. A vezérlés kibővítéséhez, akár két külső lábkapcsoló is csatlakoztatható a számos kijelölhető funkció közvetlen beállításához, vagy egy Expression pedál a folyamatos szabályozáshoz. A fejlett rendszerekkel rendelkező felhasználók nagyra fogják értékelni a TRS MIDI bemenetet/kimenetet, amely lehetővé teszi a távvezérlést MIDI kapcsolókkal és lábvezérlőkkel, valamint a MIDI-szinkront dobgépekkel és DAW szoftverekkel.

Egyéni beállítások
Az RC-500 bemenetei/kimenetei és lábkapcsolói gyárilag az alapműveletekre vannak konfigurálva, de az egyedi igényeknek megfelelően különféle módokon lehet ezeket átcímezni. Rendeld hozzá a bal/jobb bemeneti forrásokat különböző sávokra, vagy küldd el a gitárt és az éneket független kimenetekre. A lábkapcsolókkal ki/bekapcsolhatod az effekteket, elindíthatod/megállíthatod a ritmusokat stb. Az egyéni beállítások együtt kerülnek mentésre a frázismemóriákkal, így az RC-500 bármilyen alkalmazáshoz azonnal átkonfigurálható.

Energikus előadások ritmusokkal és loop-effektekkel
Inspiráló ritmusaival és hangulatos loop-processzálásával az RC-500 fő célja, hogy mozgással és színekkel töltsön meg minden loop-elképzelést. Az 57 preset ritmus mindegyike tartalmaz A / B variációkat, a 16 különböző dobszett pedig bármilyen stílushoz illő hangszíneket képes megszólaltatni. Élő előadáshoz tervezett loop-effektek - pl. repeat, scatter stb. - azonnali energiákkal töltik meg a loop-okat. A fantasztikus Reverse funkcióval pedig igény esetén különleges színekkel fűszerezhető a hangzás.

Felvétel, gyakorlás és előadás
Az RC-500 99 frázismemóriájába olyan gyorsan tárolhatod el a loop-okat, mint amilyen gyorsan létrehoztad őket, a ritmus-és dobszettválasztással, audio-beállításokkal és vezérlő-kijelölésekkel együtt. A loop-audió USB-n keresztül archiválható egy számítógéppel. A BOSS Tone Studio-n keresztül történő WAV importálás révén pedig az RC-500 egy lejátszóközponttá válik oktatóanyagok használatához, jammeléshez vagy a következő fellépés zenei alapjainak lejátszásához.

Általános tulajdonságok

További részletek: https://www.roland.com/hu/products/td-07kv/


 

2020. december 26. 07:03

Minden jog fenntartva. 2021 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA