MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BOSS RC-5 Loop Station - Egy nélkülözhetetlen kreatív eszköz

Hozd lendületbe a zenédet az RC-5-el és töltsd meg a pedalboard-ot a loopolás minden lehetőségével. Prémium hangminőség 32 bites jelfeldolgozással, paraméterek kezelése és a loop-státusz monitorozása a háttérmegvilágítású LCD kijelzőn, kibővíthető vezérlés a CTL aljzaton és TRS MIDI bemeneten/kimeneten keresztül. Továbbá több mint 50 beépített ritmus, 13 óra sztereó felvételi idő és 99 frázismemória, melyeknek köszönhetően a kompakt RC-5 egy igazi zenei erőművet varázsol a lábad elé.

Kiemelkedő hangminőség
A kategóriájában kiemelkedő, 32-bites AD/DA átalakítóval és 32 bites lebegőpontos processzálással az RC-5 teljes hangzáshűséggel kezeli a gitárod egyedi hangzását és több overdub esetén is kristálytisztán szólaltatja meg a loop-ot. A 13 óra sztereó felvételi idő elegendő kapacitást nyújt minden kreatív elképzelés megvalósításához.

Ablak a Saját Zenei Világodra
A kompakt looper pedálok körében az RC-5 rendelkezik a legfejlettebb kezelőfelülettel. Játék közben LCD kijelzőn követheted nyomon a loop-olást, melynek háttérmegvilágítása különböző színekkel jelzi a felvétel/overdub/lejátszás aktuális állapotát. A többfunkciós paraméterpotméterrel pedig gyorsan és könnyen kezelheted a ritmusokat, dobszetteket, rendszer-beállításokat stb.

Mélyreható vezérlés
Az RC-5 sokoldalú pedálkapcsolója az összes loop-funkciót vezérli — felvétel, overdub, lejátszás, megállítás és undo/redo. De ennél mélyrehatóbb vezérlésre is van lehetőség, ha szükséges. Akár két külső lábkapcsoló is csatlakoztatható a sok kijelölhető funkció közvetlen vezérléséhez, vagy egy Expression pedál a folytonos beállításokhoz. A fejlett rendszerekkel rendelkező felhasználók nagyra fogják értékelni a TRS MIDI bemenetet/kimenetet, amely helytakarékos és lehetővé teszi a távvezérlést MIDI kapcsolókkal és lábvezérlőkkel, valamint a MIDI-szinkront dobgépekkel és DAW szoftverekkel.

Hozd mozgásba a zenét
57 preset ritmusával és hét különböző dobszettjével az RC-5 minden pillanatban készen áll arra, hogy loop-okkal és gyakorlást inspiráló groove-okkal töltse meg, bármilyen zenei stílusban. Az egyes ritmusokhoz A/B variációk közül lehet választani a panelen, vagy ezeket MIDI-n keresztül vezérelni a játék közben. Az RC-5 looper egy kiváló Reverse funkciót is kínál, mely friss színekkel tölti meg a zenét.

Felvétel, gyakorlás és előadás
Az RC-5 pedál 99 frázismemóriájával a loop-ok tárolása épp olyan gyors, mint a létrehozásuk. A frázismemória a kiválasztott ritmust és dobszettet is tárolja az audió mellett, így behíváskor ezek is azonnal rendelkezésre állnak. A loop-audió USB-n keresztül archiválható egy számítógépre. A BOSS Tone Studio-n keresztül történő WAV importálás révén pedig az RC-5 egy lejátszó központtá válik a pedalbord-ban, oktatóanyagok használatához, jammeléshez vagy a következő fellépés zenei alapjainak lejátszásához.

Általános tulajdonságok

További részletetek: https://www.boss.info/hu/products/rc-5/ 


 

2020. december 17. 10:09

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA