MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Bemutatjuk a KGEAR-t, a K-array új márkáját

A magasszintű kutatás és innováció iránt elkötelezett, egyedi audiomegoldásokkal foglalkozó, 30 éves tapasztalattal rendelkező, firenzei székhelyű K-array büszkén mutatja be új márkáját. Az Olaszországban tervezett és gyártott KGEAR azzal a küldetéssel látott napvilágot, hogy a felhasználók széles köre számára nyújtson alapvető pro-audio megoldást a világ bármely pontján.

A letisztult megjelenésű, könnyen kezelhető KGEAR a legmodernebb technológiát és a legmagasabb szintű teljesítményt kínálja. Tervezésénél különös figyelmet fordítottak arra, hogy pénztárcakímélő legyen, ugyanakkor az igényesebb felhasználási követelményeknek is megfeleljen.

A KGEAR termékcsalád két fő területre koncentrál: a nagy teljesítményű és a beépíthető rendszerekre. A különféle oszlop-, line-array-, mennyezeti- és fali-hangszórók, valamint mélynyomók és erősítők bármely alkalmazási területen helytállnak, az óriásméretű rendezvényhelyszínektől és kereskedelmi egységektől kezdve a szobaméretű lakókörnyezetig.

„Az elmúlt két évben újrafogalmaztuk céljainkat és új, másfajta kihívásokat rejtő területeken kezdtünk el álmodozni és tervezgetni. Így sikerült megalkotnunk a K-array kvintesszenciáját és létrehoznunk egy olyan termékcsaládot, amely többek számára is elérhető, mégpedig anélkül, hogy ezzel fel kellett volna áldoznunk azt a minőséget, amiről világszerte ismernek bennünket.” Alessandro Tatini (társalapító, vezérigazgató és K+F elnök, K-array)

„A KGEAR ötletét hosszú éveken át tökéletesítgettük. A befektetett idő és energia eredményeként különleges pillanatnak lehettünk tanúi, amikor a hosszú ideig érlelt folyamatból egyszer csak valóság lett. Büszkék vagyunk arra, hogy az utunk idevezetett, és létrehozhattuk ezt az innovációt.” Massimo Ferrati (társalapító, pénzügyi igazgató, K-array)

„A professzionális audiopiacon szempillantás alatt a minőség vált az alapvető szemponttá. A KGEAR pontosan azt nyújtja a hallgatók számára, amire azoknak egy adott helyzetben vagy környezetben, egy-egy izgalmas élmény során tudatosan vagy öntudatlanul szükségük van. A mi felfogásunk szerint a kiváló hangzás, az élvezetes zenehallgatás és a praktikum egymástól elválaszthatatlan dolgok.” Lorenzo De Poi (globális értékesítési- és marketingmenedzser, KGEAR)

Bővebb információ...


2021. november 15. 07:39

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA