MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Bass and Guitar Show - Analog Music Hall

Olyan rendezvényre hívunk, ami már rég volt vagy talán még itthon sosem. Az ország hazai gitár, basszusgitár gyártóival találkozhatsz szemtől szembe és a legújabb, legszebb hangszereikkel. Tedd fel a kérdéseid és még hallani is fogod a választ.

Igen csend lesz. Meglepő? ("Akkor hogyan próbálom ki?")
A workshopok alatt fejhallgatóval vagy a hangos idősávban lesz a kipróbálásra módod. Így legalább tényleg azt hallod, amiért érdekes lehet a számodra!

A különleges, egyedi, kissorozatú hangszerek, eszközök mekkája lesz kézzelfogható közelségben.

Rendhagyó, show jellegű összejövetel a szakmának és az érdeklődőknek.

Az erősítő és pedálgyártók elhozzák a saját fejlesztésű kézzel készült ritkaságaikat. Természetesen nem mehetünk el és nem kerülhetjük ki a nagy múltú és a kiemelkedően magas minőséget képviselő külföldi manufaktúrákat, gyártókat sem, így igazi újdonságok és ritka ínyencségek kerülnek majd elétek.

Ennek a kiállításnak a koncepciója, merőben más és szokatlan, eltér az eddigiektől.

A kiállítókkal egy légtérben, a nagy színpadon folyamatosan tartanak előadást, bemutatót az ország kiemelkedő művészei, tanárai. Az egy-egy órás workshopok interaktív jelleggel szórakoztatnak, így a helyszínen kaphatsz választ a kérdéseidre.

A zeneipar szorosan együttműködő részei az érdekképviseletek, egyesületek, klubok és minden olyan szervezet, mely a zenészek fejlődését, előre jutását segíti. A kávézó területén lehetőség lesz velük találkozni, külön-külön egy asztalnál beszélgetni csendes körülmények között. A tanárok, zeneiskolák várják a jelentkezőket, hogy a legjobbat tudd választani.

ELŐADÓK, FELLÉPŐK:
Alapi István - Fehérvári Attila - Horváth Gábor - Kékkői Zalán - Kóródi Tamás - Lukács Peta - Megyasszay István - Szíjártó Zsolt - Riki Church - Temesi Berci - Tornóczky Ferenc
GYÁRTÓK, MÁRKÁK: erősítők, gitárok, butik pedálok…
Blasius - FGN - GV Guitars – Henriksen – Ibanez – Lakland – Markbass – MLP - Peter Crow Design - PRS – Prolude – Proton - Quilter - Select Guitars -S.L. Amp -Spector – Supro - TOOB – Xotic

Elővételes jegyek megvásárolhatók a tixa.hu oldalán: https://tixa.hu/bassguitarshow_112021_analog

SZOMBAT


VASÁRNAP

További információ: https://www.facebook.com/events/286223192940465

Várunk nagy nagy szeretettel! 



 

2021. szeptember 20. 06:04

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA