MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AztaQ tehetségkutató Szolnokon

Még két napig lehet jelentkezni! Idén második alkalommal ad otthont az Öröm a Zene könnyűzenei tehetségkutató Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei versenyének Szolnok. A szeptember 30-ai AztaQ tehetségkutatóra még 20-án, szerdán éjfélik jelentkezhetnek zenekarok és szólóénekesek.

A szolnoki Denevér Hangstúdiónak köszönhetően 150 ezer forint értékű stúdiómunkát, a helyi Roland Hangszerbolt révén 100 ezer forintos hangszervásárlási utalványt, a szervező Picasso Média felajánlásában 200 ezer forint értékű médiacsomagot, mindezek mellett pedig több szolnoki és ceglédi fellépési lehetőséget is nyerhetnek azok a zenekarok és énekesek, akik beneveznek az idei, sorrendben hetedik AztaQ könnyűzenei tehetségkutatóra. Az Öröm a Zene versenysorozat részeként megvalósuló megmérettetést 2023. szeptember 30-án, a szolnoki városháza alatt található Söráriumban rendezik. Nevezni azonban már csak két napig, szeptember 20-án, szerdán éjfélig lehet.

Az AztaQ-ra bármilyen stílust játszó formáció nevezhet, azonban kizárólag élő hangszeres produkciók jelentkezését várják a szervezők. További feltétel, hogy a részvételi szándékukat jelző zenekarok és énekesek csak saját szerzeményekkel nevezhetnek, amelyek közül hármat kell majd bemutatniuk a verseny zsűrije előtt, élőben, a Sörárium színpadán. Kizáró ok csupán az NKA Hangfoglaló (2017-ig Cseh Tamás) Program Induló Előadói Alprogramjában való korábbi részvétel, illetve egynél több, kereskedelmi forgalomban kapható, lemezkiadásra szakosodott cég által megjelentett album megléte. Jelentkezni legalább két saját dal hanganyagának az elküldésével, illetve az aztaq.blog.hu-n található versenyfelhívásban szereplő adatok megadásával lehet.

Az Öröm a Zene tehetségkutató idei évadának egyik utolsó versenyén Andrásik Remo, az Öröm a Zene vezetője, Cserfalvi Zoltán „Töfi”, a Denevér Hangstúdió tulajdonosa, Farkas Róbert, zenetanár, Horváth Gergely, rádiós műsorvezető, Maróthy Zoltán, a Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese és Pap Béla, a szolnoki könnyűzenei élet „mindenese” alkotja majd a zsűrit. Az AztaQ legjobbja jogot szerez arra, hogy október első hétvégéjén összemérje tudását az Öröm a Zene döntőjén, a versenysorozat további huszonöt helyi győztesével.

További információk: aztaq.szolnok@gmail.com, http://aztaq.blog.hu


 

2023. szeptember 18. 19:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA