MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az Afterkrū zenekar - NĒMAVĀROS

NĒMAVĀROS címmel jelent meg az Afterkrū zenekar legújabb dala, amit a jelenlegi pandémiás helyzet ihletett.

„Úgy gondoljuk a jelenlegi időszak főleg zenészként igencsak embert próbáló, így nem csoda, ha sokakat megihletett és ez által különböző dalok születtek ebben a témában. Természetesen minket sem hagyott hidegen a helyzet, viszont a „maradj otthon, viselj maszkot” túljáratott klisék helyett próbáltunk egy kicsit bensőségesebb, inkább a helyzet feldolgozását megcélzó, lelkiállapotot tükröző dalt készíteni. Nincs olyan, akinek ne hiányozna egy jó koncert a nyüzsgés a barátokkal való hétvégi kikapcsolódás, ezt próbáljuk egy kicsit ezzel a dallal érzékeltetni. Reméljük már nem tart sokáig ez az időszak és szépen lassan minden visszatérhet a régi kerékvágásba, bár biztosak vagyunk benne, hogy sok minden fog változni, remélhetőleg a jó irányba.

A videoklipet Várhalmi Sanyi barátunk készítette, akivel már sokadik alkalommal dolgoztunk együtt. Szeretnénk külön kiemelni a klip két mondhatni főszereplőjét, Csirmaz Lucát és Wellai Yvettet is, akik kortárs táncművészetükkel járultak a dal mondanivalójának szemléltetéséhez.

A dal felvétele és keverése ismét, most már megszokottnak mondhatóan a zenekaron belül történt, ez az énekesünk Benedek Bence keze munkáját dicséri. A master a Stamusic Studiosban Stámusz Ferenc kezei alatt készült.

Idén szeretnénk egy kislemezt is készíteni, aminek a munkálatait már elkezdtük, egy bensőségesebb tematikájú, 4 dalon átívelő “utazás” lesz. Ezt ihlette és készítette elő a most megjelent új dalunk. Valamint, reméljük idén végre a közönséggel is tudunk koncerteken találkozni.”

https://www.facebook.com/AfterKru


2021. január 5. 12:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA