MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az ADAM Audio hangsugárzók lehetőségei az immerzív audio világában (videósorozat)

Az ADAM Audio videós csapata keményen dolgozott ennek a 8 részes videósorozatnak a megalkotásán, amelyben egészen az alapoktól elmagyarázza, hogy mi is az az immerzív audio, majd részletesen körül járja a téma minden aspektusát. Így remélhetőleg választ kapsz az esetlegesen felmerülő kérdéseidre is.

Teljesen érthető, hogy a sok interneten keringő információ között nehéz lehet eligazodni az Immerzív Audio lehetőségeinek tárházában, és a megtalálni a valós okokat, ami miatt egyre népszerűbbé válik. Az ADAM Audio mérnökének demonstrációjának köszönhetően könnyebb lesz eldönteni, hogy neked való-e, be tudod-e építeni a munkafolyamataidba, megfelel-e az igényeidnek. Videósorozat tartalma lefed mindent az alapvető definícióktól, a Dolby ATMOS vs. Sony 360-on át, a hangsugárzók elhelyezéséig és a keveréséig. Mindezt ADAM Audio hangsugárzókkal!

Nem maradt más dolgod, mint megnézni a videókat az ADAM Audio Youtube csatornáján. Üdvözlünk az Immerzív audio világában!

Megjegyzés: Az ADAM Audio és számos hang- és fénytechnikai márka hazai forgalmazója 2024. januárjában díjmentes, de regisztrációhoz kötött előadást tart immerzív audio témában. A regisztráció már elindult az alábbi linken: https://www.chromacampus.hu/immerziv_2023.html


 

2023. november 30. 18:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA