MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az ADAM Audio és a Sonarworks bemutatja az A szériás együttműködés részleteit, beleértve a meghosszabbított 60 napos próbaverziót is

Azt már megtapasztalhatták az ADAM Audio A sorozat hangsugárzóinak felhasználói, hogy rendkívül pontos, átlátható hangzást biztosít. A termékcsalád emellett rengeteg hangosítási és helyiségadaptációs lehetőséggel büszkélkedhet, amelyek távolról és valós időben vezérelhetők az A Control segítségével, amely az ADAM Audio ingyenesen letölthető, Windows és MacOS operációs rendszerre egyaránt elérhető szoftver alkalmazása.

Az A Control megkönnyíti a sorozat egyik várva várt funkcióját is, amelyet a Sonarworks kalibrációs szakértőkkel együttműködve fejlesztettünk ki. Az A Control segítségével a felhasználók a SoundID Reference kalibrációs profilokat közvetlenül az A sorozatú monitorok DSP-jébe tölthetik fel és tárolhatják, anélkül, hogy a SoundID Reference alkalmazást, vagy bármilyen további DAW plugint kellene futtatniuk.

Technológia és előnyök
Minden A sorozatú monitor tartalmaz egy beágyazott platformot a hangszórók DSP-jén, amely a SoundID Reference programban létrehozott kalibrációs profilok befogadására alkalmas. Ez a nagy teljesítményű szoftver felméri a helyiség akusztikáját, és egyedi kalibrációt hoz létre a problémás frekvenciák és rezonanciák ellensúlyozására. Ennek a kalibrációs profilnak a futtatásához általában egy VST vagy a SoundID Reference alkalmazás szükséges, ami hozzájárul a CPU-használathoz és a késleltetéshez. Az A sorozatú integráció kiküszöböli a CPU-használatot és jelentősen csökkenti a késleltetést azáltal, hogy a kalibrációs profilokat közvetlenül a hangszórók DSP-jén tárolja. A hangsugárzóra történő átvitelt követően továbbra is élvezheti a SoundID Reference kalibráció előnyeit anélkül, hogy bármilyen szoftverre, vagy hálózati kábelre lenne szüksége.

Kibővített 60 napos próbaidőszak
Annak érdekében, hogy minél többen megtapasztalhassák ezt az új technológiát, az ADAM Audio és a Sonarworks örömmel osztja meg az A sorozat vásárlói számára a SoundID Reference 60 napos kiterjesztett próbaverziójának részleteit. A próbalicencet azok az A sorozatú ügyfelek vehetik igénybe, akik regisztrálják hangszóróikat az adam-audio.com MyADAM területén. A SoundID Reference teljes funkcionalitását kínálja, beleértve a kalibrációs profilok exportálásának lehetőségét, így azok importálhatók az A Controlba, és átvihetők a hangszórók DSP-jébe. Az A széria vásárlói e-mailben kapják meg a licencet az ADAM Audio csapatától. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a SoundID Reference-ban a kalibrációs profil létrehozásához szükséges mérések elvégzéséhez mérőmikrofonra van szükség).

Egy ellenőrzés
Az ADAM Audio A Control az innovatív együttműködés egyik kulcseleme. Az ADAM Audio által belsőleg tervezett, ingyenes alkalmazás az A sorozat vásárlóinak egy modern hangsugárzó kezelő és kiegyenlítő rendszert biztosít. Amellett, hogy megkönnyíti a SoundID Reference kalibrációs profilok átvitelét a hangsugárzókra, a felhasználók saját kalibrációs profilokat is létrehozhatnak a parametrikus kiegyenlítés 6 sávjában, vagy módosíthatják a hátlapon található hangszín- és szoba adaptációs beállításokat. Az A Control szoftverben végzett összes változtatás valós időben hallható a hallgatási pozícióból, így a felhasználók biztosak lehetnek a kiegyenlítésekben, és váltogathatnak a kalibrálatlan és a kalibrált hangzás között. 

Itt egy oktatóvideó az A Controlhoz:

Itt pedig egy ADAM Audio A7V pár teljes kalibrálási folyamatát mutatja be a Sonarworks SoundID Reference segítségével:


2023. február 28. 08:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA