MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Antares - ‘Hitman’ - Queen feldolgozással a nemzetközi vizeken

A Queen 50 éve a zenei paletta egyik legmeghatározóbb zenekara, az Innuendo album 30 pedig éve jelent meg, így ez duplán is jubileum. A német-ausztrál kiadó a német Queen Fan Clubbal szoros együttműködésben szervezi a projektet, aminek alappilére egy nemzetközi szereplőkkel teli Queen feldolgozás lemez, az Innuendo album dalaiból.

Az Antares Hitman-je mellett a feldolgozásokat különböző országok zenekarainak előadásában gyűjti az album: köztük német, amerikai, angol, cseh zenekarokkal. A minden eladott példány utáni bevétel 10%-át az AIDS betegség terjedése ellen harcoló Freddie Mercury Phoenix Trust szervezet kapja.

Az Antares a felvételek egy részét a saját stúdiójában készítette, míg a dob - és gitársávok a SuperSize Recording ‘A’ stúdiójában kerültek rögzítésre, Nóniusz Gáborral.

A felvételkészítésen túl a nemzetközi együttműködésekért is a Noniusz Productions csapata felelt, Kovács Gábor ‘Kojak’ menedzser vezetésével. Kojak és partnerei összefogásában lehetőség nyílt arra, hogy a Queen rajongók mellett a hazai zenekart minél több ország zenei szakemberei ismerhessék meg, ezzel együtt egy nagyszerű kezdeményezés részesei lehessenek.

A Wolf Entertainment a  single megjelenésével “rúgja ki” a lemez kampányát, az ismert zenemegosztókon kívül a YouTube-ra is felkerült a dal Andrási Ingrid által készített klipje:

http://www.queentribute.de/
https://www.facebook.com/antaresbandhun
https://www.facebook.com/queen.innuendo.tribute


 

2022. december 19. 06:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA