MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ANNY® - új termékcsoport az LD Systems kínálatában

ANNY® - akkumulátoros hangfal megoldás bárhol: akár a városban, akár a kertben, akár összejöveteleken, sporteseményeken, iskolai és táncos rendezvényeken, bárokban, partikon, bárhol is legyünk, az ANNY-vel professzionális hangzást biztosíthatunk és felejthetetlen pillanatokat teremthetünk.

A 10”-os mélysugárzóval, 1”-os magassugárzóval, kerekekkel és teleszkópos húzófüllel felszerelt ANNY 10 a hordozhatóság és a hangteljesítmény ideális kombinációját kínálja.

Integrált 6 csatornás keverővel, 3 sávos EQ-val, 5 alkalmazási presettel (MUSIC, LIVE, VOCAL, ECO, FLAT) és olyan effektekkel, mint a reverb és a delay, átfogó funkciókat és kiemelkedő hangminőséget ötvöz kompakt és robusztus kivitelben. Az ANNY 10 sokoldalú csatlakozási lehetőségeivel nyűgöz le: két mikrofon/vonal kombó bemenet, egy sztereó csatorna 3,5 mm-es jack (AUX) és RCA bemenetekkel, valamint Bluetooth 5.0 AAC kodekkel.

A hátoldalon található két vevőmodul fióknak köszönhetően akár két ANNY vezeték nélküli mikrofont is hozzáadhatunk a rendszerhez.

A hangfalhoz vezeték nélküli kézi mikrofonadó és headset mikrofon választható különböző összeállításban.

Részletes ismertető és vásárlás...


2024. május 31. 05:57

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA