MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AKICÓ: Fejleszd a fő kamerád mikrofonját és a másodikat mi álljuk!

Limitált ideig akciót hirdet a Sennheiser az MKE kameramikrofonokra. Vásárolj egy MKE 600 puksamikrofont és egy MKE 200 kompakt mikrofont kapsz mellé ajándékba.

A Sennheiser szakemberei szerint a videotartalmakat kivételes hangzással érdemes rögzíteni, melyhez nem elegendő csupán a kamerák beépített mikrofonjára hagyatkozni. A tartalomkészítők jellemzően egyetlen kamerával kezdik, majd ahogyan kezdeti hobbitevékenységük a folyamatos tanulási vágyon keresztül komolyabbra fordul, eszközparkjukat különféle objektívekkel, világítással, szelfibottal, állvánnyal, további kamerákkal és természetesen mikrofonokkal kezdik el bővíteni.

A többezer 5-csillagos vásárlói értékelés kiválóan példázza, milyen nagy hatással volt a felhasználókra, amikor meghallották, mennyivel jobban szólnak az MKE 600 segítségével rögzített tartalmak. A teszt során használt A-kamera egy új objektív mellett a vadonatúj MKE 600-zal is fel volt felszerelve, míg a B-kamera mindössze saját beépített mikrofonjával rögzítette a hangot. Nem tűnik túl igazságos elosztásnak, amin ezúttal szeretnénk is egy kicsit segíteni. A-/B-kamera tesztünkön keresztül meggyőződhetsz arról, hogy bármely szögből kiváló hangot tudsz rögzíteni.

Az MKE 600 puskamikrofonról bővebben

A kamerára vagy mikrofonrúd végére rögzített MKE 600-at minden olyan helyzetben be tudod vetni, ahol a mondanivaló közvetítése miatt fontos a beszédérthetőség. A mikrofon rövidpuska konstrukciója hatékonyan zárja ki az oldalról és hátulról érkező környezeti zajokat, így a hallgatóság a beszélő szavaira összpontosíthat. Az MKE 600 által kínált kiváló beszédérthetőség és telt hangzás mellett afelől is biztos lehetsz, hogy a mikrofon nem lóg majd a képbe.

Az MKE 200 kompakt mikrofonról bővebben

Nem számít, hogy újoncként készülsz bevetni magad a videózás világába, vagy csupán egy könnyű, kényelmes és könnyen használható kameramikrofont keresel, az MKE 200 egy sor olyan jellemzővel bír, amely hasznodra lehet. Az MKE 200 kialakítása a játékfilm-forgatásokon és helyszíni felvételeknél világszerte használt profi eszközökét mintázza. A szuperkardioid kapszulát a kezelési zaj ellen rugalmas belső felfüggesztés, a zavaró környezeti hatások ellen pedig integrált szélfogó védi. Arra az esetre, ha zordabb körülmények között kellene kültéri felvételt készítened, az MKE 200 tartozékai között a szél elleni védelemhez egy szőrös szélfogót, valamint kamerádhoz (DSLR/tükör nélküli) és okostelefonodhoz egy hordtáskát és különféle kábeleket is találsz.

Az MKE 600 + MKE 200 akcióról bővebben...


2022. október 24. 07:05

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA