MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Akai Pro MPK mini play - Mini szintetizátor és kontroller hangszóróval

Zenélj bárhol! Az inspiráció bárhol rád találhat, az MPK mini Play mk3 pedig a tökéletes hordozható társ ezen pillanatok megragadására. Az akár több, mint 14 órányi elemes működés lehetővé teszi, hogy a felhasználók ne függjenek a hálózati tápellátástól, töltőktől vagy kábelektől, ha zenélni támad kedvük. A megújult hangszóró nagyobb teljesítményt és megnövelt mélytartományt biztosít, hogy még élvezhetőbb legyen a játék. A felhasználók több, mint 128 beépített hangszer és dobkészlet között választhatnak, legyen szó akár akusztikus és elektronikus zongorákról vagy egyéb szintetizátorhangokról. A MPK mini Play mk3 3,5 mm-es fejhallgató kimenettel is rendelkezik a csendes gyakorláshoz.

Professzionális előadás

Az MPK mini Play mk3 középpontjában az Gen 2 billentyűzet kapott helyet, mely dinamikus előadást biztosít. A kompakt méret mellett a kényelmes játékérzet is fontos volt a fejlesztés során. A 8 pad immáron valódi, velocity-érzékeny MPC dobpad, melyekkel a perkusszív dobhangok is a kívánalmak megfelelően szólaltathatóak meg. A plug’n play kompatibilitás lehetővé teszi a MIDI kontrollerként való használatot kedvenc DAW szoftverünkkel. A 4 hozzárendelhető forgógombbal precíz vezérlést eszközölhetünk bármely MIDI paramétert is választunk. A masszív kialakítású MPK mini Play mk3 utazásra termett, könnyedén elfér hátizsákunkban is.

Határtalan kreativitás az MPC Beats szoftverrel – effektek és hangszerek a csomagban

Az MPK mini Play mk3 az MPC Beats szoftverrel kerül forgalomba, amely egy teljes körű zenekészítő szoftver Mac és PC rendszerünkre. Ez a DAW szoftver hangszer- és effekt pluginek, valamint hangminták egész sorával felvértezve segít a következő sláger megalkotásában. Az MPC Beats mellett a világhírű AIR Music Technology díjnyertes virtuális hangszerei (Hybrid 3, Mini Grand, Velvet) is a csomag részei, mind AU, mind VST formátumban.

Mellékelt oktatási szoftverek

Az MPK mini Play mk3 a Melodics oktatási csomagjával érkezik. Az asztali és iPad alkalmazásként is elérhető Melodics nagyszerű lehetőséget kínál azoknak, akik billentyűs, finger drumming vagy dobolási készségüket szeretnék fejleszteni. Az ingyenes letöltés 60 leckét kínál, többféle stílusban, azonnali eredmény visszajelzéssel.

Termékjellemzők:
Elemmel is működtethető mini billentyűs hangszer
Több, mint 100 beépített dob- és hangszer hangminta
Új, nagyobb beépített hangszóró megnövelt mélytartománnyal
Prémium 25 billentyűs Gen-2 dinamikus billentyűzet
(8) valódi MPC dobpad
(4) hozzárendelhető forgógomb MIDI paraméterek vezérléséhez

Technikai specifikációk:
Tápellátás: USB-n keresztül vagy 4 AA elemmel
Méretek: 317 x 178 x 58 mm
Tömeg: 0,86 kg

https://www.facebook.com/fullrange.hu


2022. július 3. 13:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA