MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AIRA COMPACT

Az AIRA Compact a Roland legendás kreatív varázslatát helyezi a tenyeredbe. Jammelj, lépj fel és valósítsd meg ötleteidet bárhol, műfajmeghatározó hangzásokkal. Az AIRA Compact hangszerek egymáshoz kapcsolhatók, hogy bővítsék a palettát - vagy csatlakoztathatók más MIDI-eszközökhöz, számítógépekhez és zenei alkalmazásokhoz, hogy bővítsék a meglévő felszerelésedet. 

T-8 Beat Machine
Hozz létre remek dalokat másodpercek alatt a T-8 Beat Machine-nel. Ez egy miniatűr ritmusgyár, amely a legendás Roland TR dobokkal és az utánozhatatlan TB-303 basszushangszíneivel rendelkezik. Az intuitív, 16 lépéses szekvenszerrel azonnal elkészíthetsz pl. Acid jameket, a beépített vezérlőkkel pedig formálhatod a hangokat.

J-6 Chord Synthesizer
A J-6 Chord Synthesizer a zenei inspiráció végtelen forrása, amely egy praktikus akkord-szekvenszerrel és a híres JUNO-60 szintetizátor pazar hangzásával párosul. A műfajok széles skáláját felölelő 100 akkordkészletnek köszönhetően a J-6 segítségével mindig találsz friss inspirációt dalaidhoz és a jammeléshez. Nem kell ismerned az akkordokat vagy az elméletet ahhoz, hogy menő zenét készíts - egyszerűen hívj elő egy készletet, és a billentyűzet egy érintéssel történő megnyomásával menet közben komponálj akkordmeneteket.

E-4 Voice Tweaker
Az E-4 Voice Tweaker egy jópofa kis doboz, amellyel harmonize, auto-pitches, vocoder, loop és glitch effekteket adhatsz a hangodhoz és bármi máshoz, amit csatlakoztatsz hozzá. A hangzás manipulálását a kézi vezérlőkkel érheted el és az AIRA Compact család tagjait, valamint más elektronikus hangszereket illesztheted a rendszerbe, hogy azok tökéletes szinkronban szólaljanak meg.

További részletek: https://www.roland.com/hu/promos/aira_compact/


 

2022. augusztus 10. 17:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA