MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AG08 A mindenes streaming állomás

Az AG08 a másodgenerációs csúcskategóriás AG sorozat jelenleg elérhető legerősebb streaming állomása. Még rugalmasabb I/O és USB csatlakoztatás, további DSP effektek, kibővített funkciók és továbbfejlesztett belső áramkörök - lenyűgöző mélységű streaming lehetőségek jellemzik a modellt. A bőséges funkciók mellett a rendszer használata rugalmas és egyszerű maradt.

Két kondenzátor mikrofon két fejhallgató kimenet
Az AG08 képes fantomtápot biztosítani kondenzátor mikrofonok számára, melyeket előszeretettel használnak a zenészek mellett párbeszéd központú olyan tartalom készítők, akiknek munkájuk során kiemelten fontos a hangminőség.

A speciális AG08 Controller alkalmazással a sztereó kép bal és jobb oldala állítható be bármilyen sztereó, akár ASMR mikrofon esetében is. Két független fejhallgató monitor csatorna áll rendelkezésre olyan feladatok esetében, amikor beszélgetést szeretnének közvetíteni vagy ha egy harmadik fél kezeli az audiót.

Három programozható tolópotméter a rugalmas USB be/kimenet
A jelek az USB csatlakozású PC alkalmazásaiból vagy az analóg bemeneteken lehet egyenként kijelölni az AG08 3/4, 5/6, vagy 7/8 csatornákhoz, így a LINE/ USB audió jeleket a tolópotméterekkel fizikailag tudja állítani. És fordítva is igaz, az AG08 három USB-n kevert kimenetei is egyenként programozhatóak a PC különböző alkalmazásaival az USB csatlakozás segítségével.

A DAW/alkalmazások támogatják az ASIO szabvány egyidejű többcsatornás felvétel készítését (CH1, 2, 3/4, 5/6 és 7/8) akár élő streaming esetében is.

ÖT DSP EFFEKT
Az AG08 kiváló minőségű effektek képesek színezni, javítani vagy kiemelni az emberi hangot és a hangszerek hangját. Az effektek a beépített DSP* kezeli, ezért nincsen késés és nem csökkenti a PC teljesítményét sem.

A CH1 egy új hangváltó effekttel is rendelkezik és képes az emberi hangot „robotosítani” vagy a hangmagasságot megváltoztatni, a CH2 erősítő szimulátora képes még autentikusabb gitár/basszusgitár hangot létrehozni.
Mindezek a Comp, EQ, Reverb és a legutóbb hozzáadott Delay egymástól függetlenül csatornánként is szabályozhatóak, ezzel képes az opcionális beállításokat bármikor előhívni.

A Ducker funkció képes a CH3/4, 5/6, és 7/8 csatornákról a jelek szintjét automatikusan csökkenteni a CH1 és CH2-csatornákról érkező jelek alapján, így a CH1 és CH2-csatorna jelei mindig tisztán kivehetők.

White finish
A Maximizer egy egyszerű mégis nagyszerű mastering eszköz, mely képes professzionális, kidolgozott hangzást létrehozni és megszelídíteni a hangerő csúcsokat.

Négy effekt CH1 preset gomb
A négy preset effekt gombok az AG08 bal alsó részén lehetővé teszik, hogy könnyen váltson a CH1-ra beállított effektek között.

Ez a felhasználók számára sokrétű, valós idejű vezérléssel a megfelelő mértékű effekt hozzáadását teszi lehetővé - beleértve az új Voice Changer-t - mely különösen jól alkalmazható szinkronok készítésénél vagy élő fellépések során.

Hat sound pad
Az AG08 6 darab programozható
Sound padjaival tovább gazdagíthatja műsorát.

Az “AG08 Controller” alkalmazással egyszerűen áthúzhatja a hangfájlokat és tetszés szerint a padokra programozhatja őket vagy saját mintákat rögzíthet az   AG08 bemeneteiről és szerkeszthet fájlokat az alkalmazással.

Szoftware csomag
Az AG08 tartozéka a Cubase AI zeneszerkesztő csomag és a WaveLab Cast szerkesztő program.

Az AG08 kompatibilis a Cubasis LE iPad OS verzióval, segíti és inspirálja az audió tartalom készítését.


2023. február 11. 08:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA