MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Aerophone Pro

Egy új hang a fúvóshangszerek szerelmesei számára. A Roland Aerophone sorozata a kreatív lehetőségek új világát nyitotta meg a fúvósok számára, és ezen belül az Aerophone Pro zenei kifejezés és játszhatóság tekintetében a legnagyobb élményt nyújtja. Megújult dizájn, prémiumminőségű alkatrészek és a legfejlettebb hangforrásainkból származó hatalmas hangszínpaletta - az Aerophone Pro soha korábban nem tapasztalt szintre emeli a zenédet.

Szakértelemmel megalkotva
Az Aerophone Pro fejlesztésénél, profi fúvósok véleményét gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, hogy az Aerophone játékélményt új szintre emelhessük. Visszajelzéseik alapján számos fejlesztés történt, melyek a hangszer megjelenésére, játékérzetére és hangzására irányultak. Az eredmény egy forradalmi fúvós hangszer, amely új és rendkívül kivejező hangzást biztosít a zenészek számára.

Megújult dizájn
Első pillantásra észre fogod venni az Aerophone Pro karcsú és megújult formavilágát és prémiumminőségű anyagait. A hangszer nemcsak remekül mutat, de karcsúbb felépítésének köszönhetően egyszerűbben és magabiztosabban tartható kézben a játék során. A vezérlők egyszerűen érhetőek el, az áramvonalas alumínium hangszertest pedig visszafogott, de mégis előkelő megjelenést sugároz. A diszkrét OLED kijelző a hangszer szerves részét képezi, és bármilyen megvilágításban, bármilyen szögből jól látható.

A zenélés öröme
Az Aerophone Pro a mindennapok részévé teszi a kreativitást és könnyen belefeletkezhetsz a pillanat varázsába. A forgásrend ugyanaz, mint egy akusztikus szaxofonon, beleértve egy magas F# billentyűt is, így azonnal tudni fogod hogyan kell játszani rajta. Konfigurálható vezérlők mindkét kéz számra, és egy MIDI bemenet, amely jelentősen kibővíti a vezérlési lehetőségeket lábkapcsolók csatlakoztatásával. A hosszan tartó kutatás és fejlesztés eredményeként, a befúvás - és szájnyomásszenzorok érzékenyebben és kijfezőbben reagálnak, mint valaha, alacsony jelkéséssel és konfigurálható beállításokkal, amelyek megfelelnek az egyedi játékstílusodnak.

Autentikus rézfúvósok, fafúvósok, vonósok stb...
Az Aerophone Pro egy teljes rézfúvós és fafúvós szekciót sűrít egyetlen hangszerbe. Profi fúvósokkal szorosan együttműködve a fejlesztés során, a hangszerben megtalálhatunk megújult szoprán-, alt- és tenorszaxofonokat, életteli új trombitahangszíneket és autentikus világzenei hangszereket is, mint a a lenyűgöző új duduk. A SuperNATURAL technológiánk a játék legapróbb árnyalatait is képes tökéletes dinamikával, artikulációval és felhangokkal közvetíteni. Többféle egyedi ujjrend is támogatott, az új vezérlési lehetőségekkel pedig idiomatikus játéktechnikák megvalósítására is lehetőség nyílik számos hangszeren, a mainstreamtől az egzotikusig.

A legjobb szintetizátor-hangszíneink
A Roland ZEN-Core szintézisrendszerének köszönhetően az Aerophone Pro egy rendkívül sokoldatú fúvós-szintetizátor. A ZEN-Core a legfejlettebb hangforrásunk, amely olyan csúcskategóriás hangszerekben kapott helyet, mint a FANTOM és JUPITER-X. Ennek megfelelően az Aerophone Pro gyári hangszínei a világ vezető fúvós-szintetizátor hangdizájnereitől származnak. A vintage analógtól a modern hibrid hangszínekig minden rendelkezésedre áll - ráadásul olyan kifejezőerővel és artikulációval, amelyre csak egy fúvós hangszer képes.

Irány a színpad. És a stúdió
Az Aerophone Pro minden zenei környezetben erőteljes és kifejező megszólalást garantál. Strapabíró kialakítása, valamint rugalmas audió és MIDI csatlakozásai tökéletesek bármilyen koncerten, vagy egy stúdióban, ha fúvós-kontroller alapú zenekészítésről van szó. A fejhallgató-csatlakozónak, Bluetooth MIDI-nek, beépített hangszórónak és az elemes tápellátásnak köszönhetően bárhol és bármikor készen áll a kreatív zenei ötletek megvalósításához.

Hangszínek kezelése
Az Aerophone Pro hatékony beépített szerkesztő-eszközeivel azonnal megformálható az elképzelt hangzás. A szerkesztő-alkalmazással még ennél is mélyebbre áshatunk a hangszínek létrehozásához, valamint lehetőséget kínál hangszínkönyvtárak kezelésére is a különböző játékhelyzetnek megfelelően. A könnyen kiválasztható Scene memóriák és Kedvencek gyors navigációt tesznek lehetővé a rengeteg hangszín között, és a kívánt hangszíneket meg is jelölheted az azonnali behíváshoz.

Bővebb információ: https://www.roland.com/hu/ 


 

2021. január 8. 09:05

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA