MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ADAM Audio A széria

Korábban már bemutattuk, az idén érkezett ADAM Audio legújabb A szériáját és beszéltünk róluk általánosságban. Ezenkívül készült két cikk is az A4V és az A7V hangsugárzókról készült tesztekből, Tóth Péter és Szőke Csaba hangmérnökök jóvoltából.
Év végére eljutottunk arra pontra, hogy az összes hangsugárzó beszerezhető a magyarországi forgalmazóktól és nagyon fontosnak tartjuk, hogy lássátok ti leendő ADAM használók, hogy mi is a különbség az A szériás hangsugárzók között. Nézzük is meg egyesével őket kiemelve a legfontosabb funkcióikat és a technikai specifikációkat.

ADAM A4V

A kis stúdióterekhez, rövid hallgatási távolságokhoz és immerzív több hangsugárzót tartalmazó konfigurációkhoz tervezett A4V pontos, testes hangzást biztosít kompakt formában. Ez a kétutas hangsugárzó egy 4 hüvelykes, hosszú hatótávolságú mélysugárzót tartalmaz, amely ugyanabból a többrétegű ásványi (MLM) szálból készül, mint a többi A szériás hangsugárzó, valamint a klasszikus X-ART magassugárzó.
A beépített DSP-alapú hangolási lehetőségek lehetővé teszik, hogy könnyedén tárcsázza a helyének megfelelő hangzást. Az 53 Hz-től 42 kHz-ig terjedő frekvenciatartományával az audioalkalmazások széles spektrumát képes befogadni, így a podcast készítéstől a vonósnégyes keveréséig bármire alkalmazható és tökéletesen illeszkedik az immerzív és 3D-s setupokba.

Technikai specifikációk:


ADAM A77V

Az A széria A7V hangsugárzója az ADAM Audio legkelendőbb, díjnyertes A7X hangsugárzó evolúciójának következő továbbfejlesztett szintű monitorként arra hivatott, hogy betöltse elődje helyét a piacon. A kétirányú A7V egy új, 7 hüvelykes, Multi-Layer Mineral (MLM) szálakból épült mélysugárzót és az ADAM Audio kézzel készített precíziós X-ART magassugárzóját egyesíti, hogy széles, 41 Hz és 42 kHz közötti frekvenciatartományt biztosítson felhasználójának. A forgatható HPS hullámvezető technológia és a beépített DSP-alapú hangolási lehetőségek lehetővé teszik az A7V hangjának optimalizálását az adott szoba akusztikájához és a hangzási preferenciákhoz. Sok énekes, zenész, hangmérnök és producer számára az A7V lesz az arany középút az A sorozat új iparági szabvány kialakításában meghatározó hangsugárzói közül.

Technikai specifikációk:


ADAM A77H

Az A44H alacsony kivitelű, kevesebb helyet foglaló alternatívát kínál az A7V-hez képest, miközben hasonló specifikációkkal rendelkezik. A 19 hüvelykes szélességű A44H vízszintesen elhelyezhető egy szabványos rack polcon, vagy felszerelhető egy kijelző fölé, vagy alá is. Ez a teljesen új kialakítás azt is lehetővé teszi, hogy az A44H központi hangsugárzóként szolgáljon immerzív és 3D konfigurációkban. A duál, 4 hüvelykes, hosszú hatótávolságú mélysugárzó és az X-ART magassugárzó széles frekvenciatartományt biztosít, míg a beépített DSP-alapú hangolási képességek lehetővé teszik a hang egyszerű finomhangolását.

Technikai specifikációk:


ADAM A8H

Az A sorozat csúcsa, az A8H egy háromutas hangsugárzó, amely rendkívül pontos és analitikus hangzást biztosít a kritikus hallgatási környezetekhez. Az A8H egy 8 hüvelykes rezonáns Multi-Layer Mineral (MLM) szálas mélysugárzót, innovatív midrange drivert és kézzel készített precíziós X-ART magassugárzót tartalmaz, amelyek együttesen ultraszéles frekvencia-választ adnak. Az A széria többi tagjához hasonlóan az A8H is óriási rugalmasságot biztosít a hang finomhangolásához, a forgatható HPS hullámvezető technológia és a beépített DSP segítségével. Az audio alkalmazások teljes skáláján, otthon, stúdióban, közepes és nagyméretű terekben is megfelelő választás, ha hangjának legrészletesebb ábrázolását keresi.

Technikai specifikációk:


ADAM A77V

Az A széria A77H-ja, az A77X továbbfejlesztett utódja, ami egy igazi háromutas midfield hangsugárzót jelent. A legújabb ADAM Audio technológiákat használja fel, hogy gazdag, tágas és magával ragadó hangzást biztosítson. Két 7 hüvelykes mélysugárzóval, egy midrange driverrel és az ADAM Audio X-ART magassugárzójával az A77H rendkívül széles frekvenciatartományt biztosít. A középső midrange driver hozzáadásával még tisztább hangot biztosítanak az emberi hallás legérzékenyebb tartományában. A forgatható HPS hullámvezető technológia és a beépített DSP lehetővé teszi, hogy a hangot a saját igényeinek megfelelően formálja, hangolja.

Technikai specifikációk:


2022. november 30. 05:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA