MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Yamaha bővíti a hordozható hangosítási lehetőségeket

A Yamaha két új taggal bővíti a professzionális audió sorozatát, a STAGEPAS 1K mkII hordozható PA rendszerrel és a DXL1K aktív hangfallal.

A magas frekvencia tartományt tíz 1.5” magas, a mély tartományt pedig egy kompakt 12” mélysugárzó biztosítja a D- osztályú erősítő segítségével. A STAGEPAS 1K egy ’mindenes’ hordozható PA rendszer, mely képes professzionális audió teljesítményre. Kis helyigénnyel rendelkezik, vertikális slimline profilja gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Most a kidolgozottabb hanggal és vezérléssel az új mkII rugalmasabban kezelhető és még hangosabb.

A STAGEPAS 1K képes 170°-ot horizontálisan és 30°-ot vertikálisan hangjával lefedni. Ezekben a tartományokban egységes és kiváló minőségű hangot biztosít a közönség felé. A beépített digitális keverő bőséges bemenetei között található három csatorna monó / vonal szint, és plusz sztereó bemenetek. Továbbá az 1-Knob EQ és Music/DJ/Speech Mode lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen megtalálja a keresett hangot.

2019-óta népszerű választás elsősorban zenei duók, kisebb zenekarok, Dj-k prezentációk, találkozók és beszédek során. A tartozék hordozótáska és az opcionális gurulós hordozó megkönnyítik a mozgatást és bárhova szállíthatóvá teszik a rendszert.

Az új STAGEPAS 1K mkII hangnyomás szintje még magasabb, a hordozható távirányítóval minden funkció elérhető. Éppen ez a lehetőség tette egykoron az első generációs rendszert annyira népszerűvé.

Teljesen újratervezett 1100W Class-D erősítő képes a 125 SPL hangnyomást stabilan és pontosan biztosítani, ezzel hozzájárul a még erőteljesebb színpadi megjelenéshez.

A funkcionalitást tovább emeli a STAGEPAS Controller, egy teljesen új alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy az Android™ vagy IOS alkalmazással távolról vezérelje a STAGEPAS 1K mkII paramétereit. Továbbá a scene visszahívás funkcióban elmentheti és visszatöltheti a dalok vagy helyszínek beállításait, ezzel csökkentve a próba vagy szereplés beállási idejét.

A STAGEPAS 1K mkII kiegészíthető az új DXL1K-vel, a régóta keresett ’testvér’ rendszerrel, melyben nem található beépített keverő. A STAGEPAS 1K mkII-vel megegyező erősítő, hangszóró rendszer és slimline profil található a DXL1K modellben és ugyanazt a teljesítményt és hangminőséget képes nyújtani.

Amellett, hogy képesek függetlenül is aktív hangfalként külön audió keverővel is dolgozni a STAGEPAS 1K mkII és a DXL1K összekapcsolása még nagyobb események hangosítási feladatait is megoldhatják. Az 1:1 rendszer sztereó vagy monó hangot is biztosíthat. Amikor a STAGEPAS 1K mkII monó audió módban van a DXL1K és a STAGEPAS 1K mkII bemenetei egyaránt használhatók, vagyis öt monó és egy sztereó bemenet érhető el.

Hasonlóan, két DXL1K és két STAGEPAS 1K mkII (vagy három DXL1K és egy STAGEPAS 1K mkII) még nagyobb hangosítási feladatotat is kiszolgálnak sztereóban vagy monóban.

“A STAGEPAS 1K modell bevált és népszerű a piacon. Világszerte sok kisebb vagy közepes hangosítási feladatok kedvenc eszközeinek számítanak," nyilatkozta Thomas Hemery, a Yamaha Pro Audio Marketing and Sales Department vezérigazgatója. “A második generációs verzió még több funkciót kapott és még erőteljesebben szól, ráadásul az új DXL1K modellel is bővíthető. A DXL1K főhangfala lehet egy professzionális hordozható PA rendszernek egy külső kompakt keverővel kiegészítve.

„Biztosak vagyunk abban, hogy a STAGEPAS 1K mkII és a DXL1K sok felhasználó munkáját segítik majd. Zenészek, profi hangmérnökök, képesek lesznek hangban a maximumot nyújtani a színpadon”


A Yamaha cégről
A Yamaha világvezető a professzionális audió termékek gyártásában és ellátásában különféle feladatok számára, beleértve a hangosítást, utómunkálatokat, felvételt, istentiszteleteket és közvetítéseket.  Jelenlétével az egész világban a Yamaha Commercial Audio leányvállalatai és kereskedői hálózatai átfogó helyi szolgáltatásokat nyújtanak a globális Yamaha CA szabályzata értelmében.

www.facebook.com/YamahaCommercialAudioOfficial              
www.yamahaproaudio.com


 

2022. október 3. 05:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA