MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Yamaha bemutatja az YDM dinamikus mikrofonokat

A Yamaha Corporation bemutatta a dinamikus mikrofon családját, az YDS sorozatot. Kapszulái az alapos tervezésnek köszönhetően tiszta és természetes felvételeket képesek rögzíteni széles frekvenciatartományban.

Az YDM sorozat négy modellből áll: YDM 707 (fekete és fehér színben), YDM 505 és YDM 505S (ki-be kapcsolóval és kapcsoló zárral is rendelkeznek). A mikrofonok ívelt fémházzal és saját fejlesztésű kapszulával rendelkeznek, melyek pontosan és részletesen képesek érzékelni a hangokat a suttogástól a leghangosabb jelekig.

Az YDM 707 szuperkardioid karakterisztikája 60 Hz-18 KHz tartományban érzékeny, a YDM 505/S 60 Hz-15 kHz frekvencia tartománnyal rendelkezik. Mindegyik mikrofon minimalizálja a környezet zaját, elősegíti a hangfelvételt és ideális választás lehet azok számára, akik zenével és streaming szolgáltatással szeretnének foglalkozni különösen akkor, ha fontos szempont a környezeti zaj minimalizálása.

A kapszulában a Yamaha saját fejlesztésű szigetelése található, arra szolgál, hogy minimalizálja a használat során keletkező rezgéseket. Az elegáns ívelt forma a rézfúvós hangszerek tölcséres formáját idézi. Az YDM sorozat kényelmes markolata lehetővé teszi, hogy az előadó csak az énekre figyeljen. A mikrofonok képesek mind az élő, mind a hangfelvételek során is a legjobb minőséget biztosítani.

A tartozék mikrofon kengyel, a hordozó táska, a tartalék mikrofonrács külön is megvásárolható azokra az elkerülhetetlen esetekre, amikor például leesik a mikrofon.
„Az YDM mikrofonok olyan hanggal dolgozó előadóknak készültek, akik természetesebb és tisztább minőségű tartalmat szeretnének készíteni.” nyilatkozta Yoshiyuki Tsugawa, a Yamaha Creator & Consumer Audio Division vezérigazgatója.

A Yamaha jelentős múltra visszatekintő audió fejlesztései során szerzett tapasztalata és technikai szakértelme különösen hasznosnak bizonyult az YDM sorozat tervezése során. A tesztekkel, és a precíz kapszula beállításokkal sikerült egy olyan terméket készítenünk, mely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Fontos szerepet tölt be a Yamaha audió termékei palettáján, mely a teljes hangfelvételi láncot magába foglalja.


2024. június 4. 08:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA