MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A tökéletes SP megérkezett

Modern beatmaking eszköz a zenekészítéshez és előadáshoz. Összetéveszthetetlen hangjuknak és a gyors munkafolyamatokat bárhol és bármikor támogatni képes működésüknek köszönhetően, a Roland SP samplerek a előadás-központú beatmaking koronázatlan királyai. A felhasználói visszajelzések és a széleskörű kutatás/fejlesztés révén végül megszületett a tökéletes SP sampler - az SP-404MKII. Gyorsabb és jobb, mint bármelyik elődje, színes OLED kijelzővel, kifejező új padokkal és kibővített effektválasztékkal rendelkezik, gördülékeny szekvencia-készítést és mintavételezést garantál, valamint autentikus hangszínek hatalmas könyvtárát kínálja, melyek inspirálni fogják zenéidet.

Nagyobb, jobb, gyorsabb, erősebb
Az SP-404MKII rendelkezik elődjének minden felhasználók által fontosnak tartott tulajdonságával, néhány komoly fejlesztéssel kiegészítve. Például 17 rendkívül kifejező paddal, illetve megújult potméterekkel a zökkenőmentes, praktikus vezérlés érdekében. A beatmaking még hatékonyabb a gyors indítási időnek, gyors projektbetöltésnek és hangminta-importálásnak, valamint a 16 GB belső tárhelynek és a projekthez való könnyű hozzáférésnek köszönhetően. Jól áttekinthető panelelrendezés, klasszikus SP effektek, megújult mintavételezési és szekvenciakészítési munkafolyamat, Skip Back Sampling funkció az élő előadások gyors rögzítéséhez, DJ mód az ütemek élőben történő keveréséhez és még sok más, hogy a régi felhasználók és az új beatmakerek is otthon érezhessék magukat. 

Gerilla beatmaking
Azok a felhasználók, akik SP sampler-ekkel zenélnek, szeretik a gyors munkafolyamatot, hordozhatóságot és az átlátható megközelítést. Az SP-404MKII még tovább fokozza ezt az élményt, megtartva a könnyű, mégis masszív kialakítást, olyan funkciókkal kiegészítve, amelyek még egyszerűbbé teszik az alkotást bármilyen helyzetben. Bárhol használhatod AA elemekkel vagy mobil akkumulátorral, USB-n keresztül közvetlenül rögzíthetsz audiót vagy streamelhetsz a mobilkészülékeddel, vagy együttműködhetsz másokkal a két fejhallgató-kimenet és a mikrofon/gitár bemenet használatával.

Egy sampler, melynek lelke van 
Az SP404MKII színes OLED képernyőjével és kinagyítható hullámforma-nézetével a hangminta szerkesztése teljesen zökkenőmentes. Darabold fel a hangmintákat a szerkesztési pontok valós idejű megérintésével, vagy használd az Auto Chop  funkciót a minták automatikus szeletelésére.  Ezután finomítsd őket burkológörbével és hangmagasság-eltolással, és használd a resampling munkafolyamatot a minták és effektrétegek újbóli rögzítéséhez a részletes hangdizájn érdekében. A Skip Back Samplinghasználatával pedig azonnal megragadhatod a fontos pillanatokat,  és akár 25 másodpercnyi hangot rögzíthetsz az utolsó előadásból.

Minden, ami effektekkel kapcsolatos
Processzáld, fordítsd meg és tekerj ki nagyszerű hangszíneket a legendás SP effektekkel és új klasszikusokkal. A megszokott SP effektekhez, mint például Vinyl Simulator és DJFX Looper, mostantól egy hatékony  Lo-fi, Cassette Simulator és Resonator is kapcsolódik. Rétegezz és címezz több egyidejű buszeffektet, bonyolult hangtextúrák létrehozásához vagy csatlakozz a mikrofon/gitár bemenetre és jammelj játékra kész Vocoder, Auto Pitch és Guitar Amp Simulator effektekkel.

Előadásra hangolt szekvenciakészítés
Az SP-404MKII teljes szabadságot nyújt egyéni hangzású és energiájú pattern-ek létrehozásához. Állítható bemeneti kvantálás és shuffle érzet az egyéni zenei lüktetés megteremtéséhez, Pad Link funkció több hangminta egyetlen érintéssel történő megszólaltatásához, Roll gomb a változatos hangismétléshez, és bankonkénti BPM az azonnali tempóváltáshoz. Továbbá lehetőség van a különböző pattern-ek rendszerezésére és összekapcsolására is, az automatizált lejátszás érdekében . Felszabadult kezeiddel az SP effektvezérlőkre koncentrálhatsz, vagy kedvenc szintetizátorodat szólaltathatod meg.

Hangkészlet
Merülj el a beatmaking világáben az SP-404MKII villámgyors, 16 GB-os belső memóriájába előre betöltött hangszínekkel. Hatalmas gyűjteményt érhetsz el, válogatott hangmintákkal és rengeteg hely van arra, hogy saját hangmintáiddal bővítsd a kínálatot. Ráadásul mostantól akár több hangot is betölthetsz egyszerre, 160 mintával minden projekten keresztül a még nagyobb teljesítmény és még több beatmaking kombináció érdekében.

Foglalkozz a zenével Ne a bankokkal
Nem kell banki hitelt felvenned ahhoz, hogy ritmusokat vagy zeneszámokat készíts. Az SP-404MKII minden eddiginél hatékonyabb és megfizethetőbb, így a meglévő felszereléseidet gyors munkafolyamattal és jellegzetes hangzással egészítheted ki. Vagy használhatod önálló készülékként is, mivel mindent magába foglal a zökkenőmentes zenekészítéshez és előadáshoz.

Egyéni elképzelések
Keményen dolgozol azon, hogy egyedülálló művész váljon belőled? Akkor miért használnál olyan eszközt, amely pont úgy néz ki, mint mindenki másé? Varázsold egyedivé SP-404MKII készülékedet, saját stílusodnak vagy védjegyednek megfelelően, hogy a megjelenésed is olyan megkülönböztethető legyen, mint a hangod. Használd az előlap-sablonokat egyedi borítóként, tervezd meg a startup képernyőt személyre szabott logókkal, vagy válassza ki a hangulatodnak megfelelő képernyővédőt. 

SP-404MKII alkalmazás, hangmintacsomagok stb. a Roland Cloud-on keresztül
Töltsd le az SP-404MKII alkalmazást a Roland Cloud Managerből, és áss még mélyebbre Mac vagy Windows számítógépeddel. Még részletesebben szerkesztheted a hullámformákat, hangmintákat rendelhetsz hozzá padokhoz, vagy MIDI fájlokat és régi SP-404SX/SP-404A projekteket importálhatsz a remixeléshez és frissítéshez. És megnézheted az exkluzív Beatmaker Sample Pack sorozatunkat is, ahol további anyagokat találhatsz legendás hangdizájnerektől és zenészektől, ha inspirációra van szükséged a következő munkádhoz.

*Lightning csatlakozóval ellátott, támogatott iOS mobileszköz csatlakoztatható az SP-404MKII készülékhez USB-C-n keresztül a megfelelő Apple adapterkábel segítségével. Ebben az esetben az SP-404MKII készüléket opcionális PSD hálózati adapterrel (tartozék) vagy 6 db AA elemmel (nem tartozék) kell táplálni. Az USB-C csatlakoztatással kapcsolatos további részeltek, lásd SP-404MKII Reference Manual.

Bővebb információ!


2021. november 21. 06:29

Minden jog fenntartva. 2022 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA