MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A SZÓLÓTÓL A ZENEKARIG YAMAHA DGX-670

A DGX-670 digitális zongora a szóló zongorázástól a zenekari játékig mindent támogat. A hangszer kiváló minőségű hangszínekkel rendelkezik, a fejlett kísérőautomatikának köszönhetően sokféle, akár pop, R&B és jazz műfajban is megállja a helyét. A gyakorlás elősegítéséhez jelenítse meg a kottát, csatlakoztassa mikrofonját, okos telefonját vagy más eszközét. Fedezze fel a zene élvezetét ezzel a rendkívül jól felszerelt hangszerrel. 

ZENÉLJ EGYÜTT A DGX-670 ZENEKARÁVAL
A DGX-670 630 realisztikus hangszínei között találhatóak: zongora, elektromos zongorák, orgonák, vonósok és divatos szintetizátorok is. A fejlett kísérőautomatikával akár kis, akár nagyzenekari kísérettel is zenélhet együtt.   Összes 263 stíluskíséretben található, rock, R&B és dance. Élvezze az élményt, melyet leginkább az élőzenéléshez lehet hasonlítani.

VALÓSÁGOS ZONGORA BILLENTÉS  88-SÚLYOZOTT GHS BILLENTYŰ
A Yamaha súlyozott kalapácsmechanikás (GHS) 88-billentyűzete az akusztikus zongorák mechanikájához hasonló játékérzetet ad, a mélyebb hangokat nehezebben, a magasabb hangoknál könnyebben lehet megszólaltatni. Nagyszerű megoldás gyakorló zongoristák számára, mivel a GHS mechanika megfelelően felkészíti és megerősíti az ujjakat az akusztikus zongorához.

Csak a Yamaha képes biztosítani a DGX-670 elit minőségét. A hangszínek variációi pontosan reagálnak a játékos billentésére és képesek az autentikus zongora játékérzetét úgy visszaadni, ahogy csak egy akusztikus zongoragyártással foglalkozó cég képes. A DGX-670 tartalmazza a Yamaha csúcskategóriás 9’ CFX koncert zongoráját, mely csillogó magas és erőteljes rezonáns, mély frekvenciái bármely koncerttermet képesek kitölteni.

ENGEDJE, HOGY A DGX-670 SZÓRAKOZTASSA
A karaoke játékhoz csatlakoztasson egy mikrofont a hangszerhez és máris kísérheti énekét. Mivel a hangszeréhez mikrofont tud csatlakoztatni a dalszövegek megjeleníthetők a kijelzőn és ezáltal zenélés vagy a dal lejátszása közben énekelhet. Továbbá különböző stúdió minőségű effektekkel gazdagíthatja énekét. Az audió felvételeken az éneksávot tompíthatja és énekelhet kedvenc énekesével, zenekarával (vagy éppen nélkülük).

AUDIÓ LEJÁTSZÁS & FELVÉTEL
A hangszerhez csatlakoztatott USB flash memóriáról wav formátumú audió fájlokat játszhat le. Lehetősége van saját játékát rögzíteni az USB flash meghajtóra, majd később a zenét számítógépén szerkesztheti és megoszthatja az interneten.

Vezeték nélküli csatlakozás Bluetooth ® audió
A DGX-670 hangszeren keresztül is játszhat le zenét Bluetooth rendszerrel rendelkező eszközről. Játsszon kedvenc zenéire közvetlenül az okos eszközéről.

ÚJ KÍSÉRET FUNKCIÓK
Adaptive Style– A kíséret automatikusan igazodik a játéka intenzitásához. A DGX-670 rendelkezik az Adaptive Style funkcióval, mely képes automatikusan elemezni valós idejű játékát és a kísérőautomatikát a zene hangulatához igazítja. Intenzívebb játék esetében az Adaptive Style a kíséretet felturbózza, a lágyabb játékhoz az Adaptive Style gyengédebb kíséretet ad. A kíséret a játéka során bárhol, bármikor képes bekapcsolódni és képes az élőzene érzetét adni az előadás során.

Egyszerű stílus. Minimális kíséret az egyszerű hangzás eléréséhez. Amikor egyszerűsíteni akar és hangsúlyozni szeretné az éppen játszott hangszínt, egy gombnyomással a kíséretet redukálhatja a ritmusra és a basszusra.

UNISON & ACCENT
Az Unison & Accent olyan funkciók, melyek rendkívül sokféle kifejező lehetőséget biztosítanak. Az Unison funkcióval a pedál nyomva tartása közben a kíséret is uniszónóban játszik. Ez lehetővé teszi, hogy ikonikus dalok bizonyos dallamait kiemelje vagy saját jellegzetes fordulatokat hozzon létre, melyeket a zenekar is követ. Az Accent ritmikus részekkel gazdagítja zenéjét abban az esetben, ha kicsit erősebben játszik.

Főbb tulajdonságok:


2021. február 9. 07:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA