MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Sound on Sound 'Legjobb Hangkártya' díjának győztese 2024-ben a Focusrite Scarlett 4th Gen

Büszkék és izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek, hogy a Scarlett 4th Gen elnyerte a 2024-es 'Legjobb Hangkártya' címet a Sound on Sound olvasóinak körében.

A Focusrite Scarlett 4th Gen Solo, 2i2 és 4i4 hangkártyái kevesebb, mint hat hónappal ezelőtt jelentek meg és büszkén osztjuk meg, hogy a 2024-es Sound on Sound 'Legjobb Hangkártya' kategóriájának díját már be is zsebelte.
Nem tudnánk megosztani a hírt azon emberek segítésge nélkül, akik szavaztak ránk, ugyanis ez egy közönség által megszavazott díj. Hatalmas köszönet a Sound on Sound-nak és olvasóinak!
Íme néhány részlet arról, amit a Sound on Sound mondott a Scarlett 4th Gen-ről októberben megjelent áttekintésünkben:

„A negyedik generációs Scarlett sorozattal a Focusrite továbbra is olyan funkciókat hoz, amelyek korábban kizárólag a professzionális nagyobb méretű stúdiókban voltak csak elérhetőek mindenki számára."

„Négy év múlva elnézést kérnénk, ha most azt gondolnánk, hogy a negyedik generációban sok javítanivaló maradt. Ez nem így van: míg az új Scarlett azonnal ismerős lesz mindenkinek, aki megismerkedett a harmadik vagy az azt megelőző generációkkal, de szinte minden tekintetben felülmúlja azokat."

„A Focusrite tervezőinek ismét sikerült fejleszteni a legtöbbet eladott interfészeken olyan módon, amely valódi előnyöket hoz majd a felhasználók számára."
A teljes cikket itt olvashatja: https://www.soundonsound.com/reviews/focusrite-scarlett-4th-gen

A Focusrite ügyvezető igazgatója így nyilatkozott a díjat követően:
+Nagyon büszke vagyok a Focusrite összes tagjára, amiért rendkívüli erőfeszítéseket tettek egy ilyen fantasztikus termékvonal létrehozásában. A Scarlett 4th Gen elismerése és megbecsülése a Sound on Sound-tól és olvasóitól mindent megér." - Tim Dingley, Ügyvezető Igazgató, Focusrite Audio Engineering Ltd.

„Az 'Év Hangkártyája' díj elnyerése a Sound on Sound díjátadó gáláján 2024-ben fantasztikus elismerése annak az elkötelezettségnek, amit csapatunk az innováció és a tervezési kiválóság felé tanúsított. Nem lehetnék büszkébb a Focusrite családra és mindenre, amit együtt elértünk!" - Will Hoult, Termékvezető, Focusrite Audio Engineering Ltd.

Köszönjük a Sound on Soundnak és minden olvasójának, akik szavaztak a Scarlettre!


2024. február 23. 17:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA