MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC bemutatja az L-osztályú intelligens aktív hangsugárzókat

A QSC bemutatja az L-osztályt, amely a fejlett, intelligens, aktív hangsugárzók következő generációját képviseli. Ez a hangsugárzó család az egyszerű, hordozható, plug-and-play megoldásoktól kezdve a legszínvonalasabb, hálózatba kötött, high-tech AV produkciókig és fix installációkig mindenütt bevethető.

A vásárlói igények és az alkalmazási követelmények figyelembe vételének nagyszerű eredménye az L-osztály, amely kivételes teljesítményt, rendkívüli hangélményt, a legkorszerűbb rendszerprocesszort, prémium kategóriás alkatrészeket, széleskörű rendszerintelligenciát és elegánsan intuitív felhasználói felület biztosít.

Az L-osztály új mércét jelent a könnyű használat terén is, mivel a felhasználók magabiztosan konfigurálhatják és páratlan gyorsasággal és megbízhatósággal telepíthetik bármelyik L-osztályú rendszert. A Dante® hálózat segítségével az L-osztályú hangsugárzók összeköthetők a hálózathoz csatlakoztatott AV-rendszerekkel és egyéb színpadi eszközökkel.

QSC LA112 aktív hangsugárzó

Az új LA108 (kétutas, 8 colos) és LA112 (kétutas, 12 colos) aktív line array hangsugárzókat az LS118 (18 colos) aktív mélysugárzó egészíti ki, amelyek így együtt a legmodernebb innováció és az egyszerű használat briliáns kombinációját kínálják.

Az LA108 és LA112 is bővelkedik technikai újításokban, beleértve a szabadalmaztatott QSC LEAF™ (Length-Equalized Acoustic Flare) hullámvezetőt, az ergonomikusan kialakított, egyetlen kezelőt igénylő QSC RapidDeploy™ rigging rendszert és a QSC AWARE™ (Automatic Wireless Array Recognition) rendszerintelligenciát, amely szintén egygombos, egydobozos vagy teljes array intelligenciát és optimalizálást biztosít.

QSC LA108 fürt függesztőkerettel

Az LS118 aktív mélysugárzó beépített rendszerprocesszora tovább optimalizálja és védi a rendszer teljesítményét, miközben olyan fejlett képességeket is kínál, mint például két egység kardioid kialakításának lehetősége, amely maximalizálja az alacsony frekvenciájú teljesítményt elöl, miközben minimalizálja a nem kívánt hangenergiát a rendszer oldalain és hátulján. A DEEP™ üzemmód további mélyfrekvenciás kiterjesztést és a hangszórók kitérésének kontrollálását is biztosítja. Minden L-osztályú modell QSC Acoustic Linear Phase (ALP) kialakítással rendelkezik, amely koherens fázisválaszt tesz lehetővé abban az esetben, ha más QSC hangsugárzókkal együtt telepítjük egy adott környezetben.

Az LA108 és LA112 is telepíthető a hozzájuk tartozó függesztőkeret segítségével, földre helyezve (függesztőkeret kombinálva opcionális sub-stack adapterrel) vagy a két állványhüvely egyikének segítségével a különböző hosszúságú hangsugárzó állványokat vagy tartórudakat használva. Az LS118 vízszintes és függőleges elhelyezéssel is telepíthető ground-stack konfigurációban vagy a két csatlakozóaljzat egyikének használatával.

QSC LS118 aktív mélysugárzó

Az L-osztályú hangsugárzókhoz az iparág legkedvezőbb globális hatéves kiterjesztett garanciája tartozik, ami termékregisztrációval vehető igénybe.

A QSC SysNav™ (System Navigator) alkalmazás (Windows és iPadOS) tovább javítja az L-osztály felhasználói élményét, lehetővé téve az egyes hangsugárzók, teljes tömbök vagy mindkettő csoportosításának egyszerű tervezését, konfigurálását, vezérlését, monitorozását és jelfeldolgozását. Emellett az AIM (Array Installation Modeling) szimulációs eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára a tömbök lefedettségének vizualizálását virtuális hangsugárzók és tömbök elhelyezésével egy helyszín vagy installációs tér méretarányos, grafikus modelljében.

„Az L-osztályban található újítások valóban elképesztőek, mivel tapasztalati szinttől függetlenül képesek a felhasználókat felvértezni a kiváló hangzásbeli teljesítmény gyors és egyszerű elérésének képességével” – nyilatkozta David Angress, a QSC Pro Audio vezérigazgatója. „Figyelemre méltó, hogy ilyen minőségű terméket vagyunk képesek piacra dobni és a vásárlók számára széles körben elérhetővé tenni. A vásárlóktól kapott első vélemények azt jelzik, hogy az L-osztály újabb átütő sikernek ígérkezik.”

Az L-osztály modelljei briliáns módon állítják a művészet, a kreativitás és az élő produkciók szolgálatába az audio technológiát.

Bővebben az L-osztály modelljeiről:
https://www.qsc.com/products-solutions/loudspeakers/portable/powered/powered-line-array-loudspeakers/l-class-line-array-system/

A QSC L-osztályú hangsugárzók 2023 őszétől érhetők el Magyarországon.

Bővebb információ...



 

2023. április 6. 05:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA