MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A PSR-E360 CSALÁD KIEGÉSZÜL AZ ÚJ BLACK EDITION MODELLEL

A most megjelent fekete színnel kiegészülve a Yamaha PSR-E360 egy új klasszikus és elegáns megjelenést kapott. Bármely szoba dísze lehet, ahol szeretik a zenét, a fekete PSR-E360 természetes módon illeszkedik környezetéhez. Minden PSR-E360 modell kifejező 61 dinamikus billentyűzettel és sokféle funkcióval rendelkezik. 130 stíluskíséretből választva rendkívül sokféle zenei stílusban zenélhet, mintha háttérzenészek kísérnék játékát. Csak játsszon egy akkordot és a kísérőautomatika bekapcsol. A hangszer 400 kiváló minőségű hangszínnel, oktató funkciókkal, akkord szótárral és zenei motívum felvételi lehetőséggel rendelkezik. Akkumulátoros üzemelésről a PSR-E360B hangszeren a házban bárhol élvezheti a zenélést. A könnyű és hordozható méret azt jelenti, hogy bárhová könnyen magával viheti hangszerét.

SONG BOOK
INGYEN LETÖLTHETŐ KOTTA, NÉPSZERŰ ZENÉK AZ EGÉSZ VILÁGBÓL.
A beépített dalok kottái ingyen Song Book-ként elérhetők. Mindez az oktató funkciókkal együtt biztosítja, hogy a világslágereket könnyű legyen megtanulni. Megismerkedhet az akkordok világával, még akkor is, ha nem rendelkezik zenei előképzettséggel.

HANG
MINÉL JOBB A HANGSZER HANGJA,  ANNÁL INSPIRÁLÓBB.
A Yamaha méltán büszke arra, hogy történelme során tulajdonképpen mindenféle hangszert készített. A hangszerek hangja minden esetben részletgazdag és kiváló minőségű.

OKTATÁS
A BEÉPÍTETT LECKÉK SEGÍTIK A ZENÉLÉSBEN.
3-step lesson– Listening, Timing és Waiting módok külön kézre vagy egyszerre két kézre is alkalmazhatók. A leckék a dalokra épülnek és ezekkel fejlesztik a tanuló képességeit.  A felvételi funkcióval egyszerűen rögzítheti játékát.

CSATLAKOZÁS
JÁTSSZON KEDVENC ZENÉIRE.
A hordozható lejátszója csatlakoztatásával kedvenc zenéit a hangszer hangszóróján is hallgathatja. Játsszon a zenére és érezze magát úgy, mintha egy zenekarban játszana.

AUTOMATA STÍLUSKÍSÉRET
JÁTSSZON A KÍSÉRŐAUTOMATIKÁVAL ÉS ÉLVEZZE A ZENÉLÉST KEDVENC STÍLUSAIBAN.
130 stíluskíséretből választva rendkívül sokféle zenei stílusban zenélhet, mintha háttérzenészek kísérnék játékát. Csak játsszon egy akkordot és a kísérőautomatika
elindul! A kísérőautomatikával élvezheti kedvenc zenéit, melyek különböző műfajokba vannak csoportosítva, például jazz vagy bossa nova. A letölthető Song Bookban megtalálhatók a legjobb dalok a stílus funkcióval, így akár már első nap is használhatja őket.

ÚJDONSÁGOK:
61 dinamikus billentyűzet
400 kiváló minőségű hangszínek 32 hang polifónia
112 dal
130 kísérőautomatika zengetés, Kórus és Master EQ Ultra-Széles sztereó
Oktató funkciók és Akkord Szótár
Frázis Felvétel funkció
AUX vonal bemenet külső hangforrás csatlakozásához
Duo mód
Letölthető Easy Song Book


2021. február 24. 12:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA