MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Line 6 bemutatja a Helix 3.0 Firmware-t

Jelentős frissítés, mely polifonikus pitch effekteket tartalmaz. A Line 6 kiadta a Helix® 3.0 firmware-t a Helix Floor, Helix LT, Helix Rack, HX EffectsTM és HX StompTM gitár processzorok számára. Ez egy ingyenes frissítés a Helix és HX hardverek felhasználóinak. Sok új 3.0 frissítés elérhető a frissített Helix Native plugin-ben is. 

„A Helix 3.0 az egyik legnagyobb firmware update, amit a Line6 valaha fejlesztett bármely termékére.”, mondja Eric Klein, a Line 6 vezető terméktervező mérnöke. „Megszilárdítja elkötelezettségünket a Helix platform iránt és olyan új erősítőkbe, effektektbe és tulajdonságokba vezet be, melyekről az első megjelenéskor nem is gondoltuk, hogy a Helix alkalmas lehet rájuk.”

A 3.0 update két új erősítőmodellt, két hangfalat, 16 effektet és főbb teljesítményfejlesztést tartalmaz. Különösen kiemelendő az öt polifonikus pitch effekt, melyeket arra terveztek, hogy még akár komplex akkordokat is két oktávval fel vagy le csúsztasson.

Új modellek:

Princeton Reverb hangfal alapján* Minden Helix és HX eszköz támogatja a következő fejlesztéseket:

Továbbá, a Helix Floor, Rack és LT felhasználóknak lehetőségük lesz a Path2 kiiktatására a True preset spillover-hez.

Időközben, a HX Stomp pedal szimultán blokk száma hatról nyolcra növekedett és most tartalmaz egy Command Center menüt, mellyel más eszközöket lehet irányítani MIDI-n vagy szoftveren QWERTY billentyűkön keresztül. A Helix Native most tartalmaz Hangolót és Gain csökkentés mérőt.


2020. december 3. 11:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA