MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A LEGKÖNNYEBB ELSŐ LÉPÉS A YAMAHÁVAL

Kezdődjön az érdekes és izgalmas zenélés! A Yamaha belépőszintű keyboardja egyszerre motiválja, fejleszti és szórakoztatja a zenével ismerkedőket. A PSR-E283 modellben minden funkció megtalálható ahhoz, hogy már az első alkalommal is élvezetes legyen a gyakorlás. Többek között rendelkezésre áll: 410 autentikus hangszín, vicces effektek, és a motiváló oktató rész kvíz móddal.

ÉRDEKES ZENÉLÉS
A csodaszép zongorák mellett többféle valósághű hangszer hangszíne is rendelkezésre áll: pl. gitárok & basszusgitárok, ütősök és dobok ráadásul még olyan vicces effekteket is megszólaltathat, mint a kutyaugatás vagy a macskanyávogás. Kedvenc hangszínével gyakorolhat.  Élvezze a csodaszép és kifejező Yamaha versenyzongorát- közvetlen a keyboardból!

HANGSZÍNEK
Válassza ki és szólaltassa meg a különböző hangszerek hangjait. Ha csak zongorázni szeretne nyomja meg a [PORTABLE GRAND] gombot.

DALOK
Játsszon a PSR-E283 modell 122 dalával, 10 ritmus leckéjével és 12 akkord elemző darabbal.

SFX
A billentyűzeten a hangeffektek széles választéka megtalálható.

ÉRDEKES GYAKORLÁS
A hangok kitalálására épülő kvízjátékokkal fejlesztheti hallását, de tanítási funkciókat is találhat a beépített dalokban. A hangszer segít a zenei utazása során bármilyen szinten is legyen.  Az egyik funkció például értékeli a tanulási folyamatot és így még hatékonyabban fejlődhet.

KVIZ
A PSR-E283 nem csak zenélésre nagyszerű, hanem a "guess the note” kvíz funkciójával a belső hallás fejlesztését is szolgálja.

OKTATÁS
Az oktató funkciókkal könnyen megszólaltathatja a beépített dalokat. Ezek az egyszerűen kezelhető leckék segítik a dalok gyakorlását és fejlesztik a játéktechnikáját.

JÁTSSZON ZENEKARI KÍSÉRETTEL
A keyboardban található Smart Chord funkció lehetővé teszi, hogy a zenei ötleteit - akár egyetlen ujjal - akkordokkal egészítse ki. A funkció automatikusan ritmus és basszus sávot ad játékához. A használatához elég az akkord alaphangját lenyomni.  Ez azt jelenti, hogy még akkor is zenekarral zenélhet, ha csak egyedül játszik.

SMART CHORD
A Smart Chord egy olyan új automatikus stílusjátékot jelent, mellyel egyetlen ujjal akkordokat szólaltat meg.

STÍLUS
Az akkordokat fogja le a bal kezével és a kísérőautomatika a zenéhez legjobban illeszkedő stílust (ritmus+basszus+akkord) választja ki.

MÁS FUNKCIÓK

EGYSZERŰ FELHASZNÁLÓI FELÜLET
A kategória/számgombok segítségével közvetlen választhat hangszíneket, stílusokat vagy funkciókat.

DUÓ MÓD
Duo mód lehetővé teszi, hogy egyszerre ketten játszanak a hangszeren a középső C hangnál megosztva. Élvezze a zenélést a barátaival és a családjával!

SONG BOOK
A Song Bookban nem csak a beépített dalok kottáját, hanem javaslatokat, ötleteket is talál a tanuláshoz.

FEJHALLGATÓ CSATLAKOZÓ
Fejhallgatóval gyakorolhat csendben a beépített hangszórók nélkül.

FELVÉTEL
Könnyen felveheti és felhasználói dalként le is játszhatja játékát.

AKKUMULÁTORRÓL ÜZEMELTETHETŐ
A hangszer működik az opcionális AA típusú elemekről vagy a tartozék AC adapterről.

TOVÁBBI ELŐNYÖK

FLOWKEY 
A PSR-E283 2 online oktató órák speciálisan kezdőknek vagy Yamaha zeneiskolásoknak készültek.
Fedezze fel a zongora hangszereléseket saját szintjének megfelelően és tanulja meg az első dalt.

ONLINE ZENEÓRA 
A flowkey alkalmazás tanulási funkciókkal is rendelkezik. Kezdje meg zenei utazását és gyakoroljon egyedül vagy az önhöz hasonló lelkes tanárával együtt. 

JELLEMZŐK


2024. február 5. 08:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA