MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A képhez passzoló hang a Sennheiser ajánlásával

A filmkészítőket, tartalomgyártókat és vloggereket megcélzó, kitűnő Sennheiser hangeszközök ideális ajándékul szolgálhatnak azon kreatív alkotók számára, akik kivételes hangzással szeretnék felruházni videóikat.

Ha olyasvalakit szeretnél megajándékozni, akinek a videó- és filmkészítés a szenvedélye, nehézséget okozhat, hogy hol is kezd. Miközben az alkotók jellemzően a művészeti tevékenység vizuális elemeire – na, meg kamera- és objektívgyűjteményükre – helyezik a hangsúlyt, gyakran figyelmen kívül hagyják, hogy a kiváló hangzás mekkora szerepet játszik alkotásuk életre keltesében és minőségi színvonalának növelésében. A hangzásszakértő Sennheiser tökéletes megoldásokat kínál, hogy idén pazar hangzással ajándékozhasd meg szeretteid – a vlogozásra alkalmas mobileszközöktől, a legzordabb körülmények között is helytálló puskamikrofonokon át, az extra kényelmes, kristálytiszta beszédet biztosító lavalier mikrofonokig.

MKE 200 Mobile Kit – vlog- és tartalomkészítés bárhol és bármikor

Ha egy folyton úton lévő, lelkes vlog-/tartalomkészítőnek vásárolsz, aki szívesen kiaknázná az okostelefon adta lehetőségeket, a Sennheiser MKE 200 Mobile Kit megfelelő választás lehet. A csomag elég kompakt ahhoz, hogy akár zsebben is elférjen, és tartalmazza a Sennheiser MKE 200 kameramikrofonját, egy okostelefon-rögzítőt és egy Manfrotto PIXI háromlábú miniállványt. A DSLR-ekkel, tükör nélküli kamerákkal és okostelefonokkal kompatibilis MKE 200 beépített szélvédővel és rugalmas mikrofon-felfüggesztéssel rendelkezik, amely csökkenti a kezelési zajt, míg az időtálló, alumínium okostelefon-rögzítő puha gumimarkolata az álló és fekvő tájolást is lehetővé teszi. A Manfrotto PIXI zárható gömbfejjel rendelkezik, ami egy gombnyomással állítható, így a felvételek készítése gyerekjáték.

Újítsd meg a hangzást a Sennheiserrel: az MKE 200 egy irányított kameramikrofon beépített szélvédővel és rezgéscsillapítóval – a tökéletesebb kamerahang érdekében

Nálad a labda, legyen Tiéd a hangzás – MKE 400

Talán olyasvalakinek keresel ajándékot, aki szereti kézben tartani a dolgokat? A Sennheiser MKE 400 egy kompakt, szűken irányított, kamerára rögzíthető puskamikrofon, amelyet a videóhang elkülönítésére és kiemelésére terveztek. Az MKE 200-hoz hasonlóan az MKE 400 is rendelkezik beépített szélvédelemmel és rezgéscsillapítással, de ez a modell még kiválóbb adottságokkal bír és még tökéletesebb felvételkészítésre ad lehetőséget. Az MKE 400 egy alulvágó szűrővel és egy háromfokozatú érzékenységválasztóval is fel van szerelve, így teljes mértékben irányításod alatt tarthatod a hangzást. A mikrofon ráadásul egy integrált digitális hangerőszabályzóval ellátott fejhallgató monitoring kimenettel is rendelkezik. És csupán két AAA elemre van szükséged ahhoz, hogy a mikrofont akár 100 órán keresztül is megszakítás nélkül üzemeltesd.

Az MKE 400 egy kompakt, szűken irányított, kamerákhoz tervezett puskamikrofon, amely kiválóan alkalmas a videóhang elkülönítésére és kiemelésére, valamint torzításmentes hangfelvételek készítésére – környezettől függetlenül. A képen az MKE 400 Mobile Kit látható

Az XS Lav USB-C-vel a tökéletes telefonos és számítógépes hang csak egy karnyújtásnyira van

Ez a kiváló ár-érték arányú mikrofon nagyszerű választás, ha kiváló hangzást ajándékoznál a mobil- és számítógépes eszközök mellé – főként, ha a beszélgetések kiemeléséről van szó. Az XS Lav USB-C egy gömbkarakterisztikájú, csiptetős lavalier mikrofon, mely tiszta, természetes hangzást kölcsönöz az interjúk, vlogok és podcastok számára. További változatok: az XS Lav Mobile (3,5 mm-es TRRS-csatlakozóval), valamint az XS Lav USB-C Mobile Kit, amely ideális csomag vlogok és podcastok készítéséhez, mivel az USB-C lavalier mikrofonon kívül okostelefon-rögzítőt és Manfrotto PIXI háromlábú miniállványt is tartalmaz.

Az útközben alkotó vloggerek és tartalomkészítők számára kifejlesztett XS Lav egy gömbkarakterisztikájú, csiptetős lavalier mikrofon, mely tiszta, természetes hangzást kölcsönöz az interjúk, vlogok és podcastok számára

Kerülj közelebb a hangzáshoz az MKE 600-zal

Azok a filmesek, akik a legnagyobb filmes kihívásoktól sem riadnak vissza, nagyra fogják értékelni, ha egy ilyen puskamikrofont kapnak ajándékba. A szűken irányított Sennheiser MKE 600 ideális választás a magasabb igényeket támasztó helyzetekben, mivel a mikrofon abból az irányból veszi a hangot, amerre a kamera mutat, miközben hatékonyan csillapítja az oldalirányból és hátulról érkező zajokat.

Az MKE 600 egy ideális kameramikrofon, amely magasfokú irányítottságának és masszív fémházának köszönhetően a legnehezebb filmes körülmények között is helytáll

Egy igazán legendás ajándék: a Sennheiser HD 25

Mit szólnál ahhoz, ha egy „örökzöld” fejhallgatót adnál ajándékba? Masszív és könnyű, valamint az egyfüles használatra is lehetőséget adó konstrukciója miatt, a HD 25 fejhallgató rádiós és zenei körökben méltán elismert és nélkülözhetetlen monitoring eszköz. A HD 25 a rendkívül magas hangnyomásszintek kezelésére is képes, és hátul zárt kialakításának köszönhetően különösen jól teljesít hangos környezetben, ahol nagymértékben csillapítja a háttérzajt.

A HD 25 egy könnyű, mégis rendkívül masszív szerkezetű, kiváló hangzású profi fejhallgató

Bővebb információ...


2021. december 18. 06:42

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA