MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A HANG ÉS AZ ELŐADÁS FEJLŐDÉSE

A YAMAHA BEMUTATJA AZ ÚJ PSR-EW425 ÉS PSR-E473 HANGSZEREKET.
Az új PSR-EW425  és PSR-E473 modellek bemutatásával, a Yamaha ismét magasra tette a lécet a hordozható keyboardok kategóriájában. Mindkét modell a korábbi generációk sikerére építve most az új tulajdonságok széles választékával még több lesz a lehetőség és még élvezetesebb lesz a zenélés.

ISMERJE MEG A KÉT MODELLT
A bőséges effektek és stílusok mellett a PSR-EW425 és a PSR-E473 most először professzionális hangminőséggel rendelkezik: ezt korábban csak a csúcskategóriás modellek tudták biztosítani.    A számos új funkció mellett az autentikus akusztikus élmény érdekében mindkét modell még jobb minőségű hangszínekkel van felvértezve.  A PSR-EW425 és PSR-E473 a PSR-E sorozatból az a két modell, melyek inzert effektekkel is rendelkeznek. A legújabb LSI hanggenerátor mindkét modellben a csúcskategóriás hangszereinkre jellemző effekteket biztosítja.

AUTENTIKUSABB HANG
Mind a 76 billentyűs PSR-EW425 és a 61 billentyűs modell az autentikus előadás érdekében dinamikus billentyűzettel rendelkezik. A zenészek 820 változatos és valósághű hangszínből építkezve még színesebb  A PSR-EW425 és a PSR-E473 tartalmazza Super Articulation Lite hangszíneket is. Ezek a hangszínek realisztikusan adják vissza a hangszer egyedi sajátosságait a hiper valósághű hangzás érdekében még a hangszer anyagának karakterisztikája is megjelenik.

EXPRESSZÍV ÉS CSATLAKOZTATHATÓ
A vezérlőpaneleket és az LCD-ket mindkét modell esetében újraterveztük az átláthatóság és a kényelem kedvéért. Továbbá, a számgombokat megszüntettük és helyettük közvetlen kategória hozzáférés gombokat terveztünk a kezelőfelületre. Az optimalizált vezérlő a hangszíneket, stílusokat és funkciókat gyorsan és könnyen elérhetővé teszi, hogy több ideje legyen a kifejező zenélésre.

ERŐTELJES HANG – TÖBB LEHETŐSÉG
A Mega Boost gombbal növelje a hangerőt +6dB-el
és hangszere még hangosítás nélkül is tisztán hallható lesz. A PSR-E473 bal és PSR-EW425 külön jobb és bal hangkimenetekkel rendelkeznek, melyekkel könnyen csatlakoztathatók PA rendszerekhez és stúdió eszközökhöz–a fejhallgató kimenet külön leválasztásra került.


2022. január 26. 05:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA