MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Biamp 2023-as újdonságai rendkívüli audiovizuális élményt kínálnak

A legújabb Biamp termékek minden eddiginél több alkalmazási terület számára teszik elérhetővé a rendkívüli audiovizuális élményt. A könnyen használható és telepíthető technológiák iránt elkötelezett Biamp új termékei bármely térben valódi emberi kapcsolódási lehetőségeket biztosítanak.

Teljeskörűség

A Lenovóval való együttműködés eredményeként egy olyan korszerű számítástechnikai eszköz született, melynek segítségével a Biamp teljes körű konferenciatermi megoldásokat tud kínálni. A Lenovo ThinkSmart Core és Controller Kit páros, amelyet a Biamp csomagjai részeként kínál, magasszintű együttműködésre ad lehetőséget a helyiségek széles skálájában, a kistárgyalóktól kezdve a nagy konferenciatermekig.

Bemutatkozik a Parlé konferenciarendszer család

A kis és közepes méretű termekhez tervezett Parlé audio- és videokonferencia-rendszerek Beamtracking™ mikrofonokat, intelligens hangszórókat, korszerű jelfeldolgozást, valamint egy automatikus képkivágást (framing) kínáló, opcionális 4K kamerát foglalnak magukban, melyekhez a cég automatizált telepítési és hangolási technológiája, a Biamp Launch társul. Az eredmény egy olyan plug-and-play konferenciarendszer, amely prémium minőségű konferenciahívásokat tesz lehetővé.

Rugalmasság

A kiskereskedelmi, és vendéglátóipari létesítmények, oktatási és vállalati környezetek, valamint kisebb istentiszteleti helyszínek számára tervezett Voltera erősítőcsalád négy tagot számlál, melyek automatikus hardverfelismeréssel (plug-and-play), szoftverkonfiguráció nélkül működnek. Mindegyik modell kompakt kialakítású, megbízhatóan és rugalmasan működik, valamint megfelel az ENERGY STAR követelményeknek.

Jól informáltság

A Vocia hangkommunikációs rendszerrel párosítva kivételes teljesítményre képes, kereskedelmi egységek számára tervezett, új mennyezeti hangszórók (az álmennyezetbe illeszthető DC22OT 2’ x 2’ és a mennyezetbe építhető, fedett hátú, 5,5″-os CM10TB a páratlanul egyszerű telepíthetőségnek köszönhetően jelentős költségmegtakarítást tesznek lehetővé, miközben kristálytiszta hangzásról és beszédérthetőségről gondoskodnak – ami minden beszédhangosító alkalmazás elengedhetetlen követelménye.

A végpontok közötti Vocia hangkommunikációs rendszerek tervezésénél – a még rugalmasabb rendszerintegráció érdekében – a kereskedelmi egységek számára újonnan fejlesztett tölcséres és felületre szerelhető hangszórók a 70 V-os leágazásoknak köszönhetően már világszerte elérhetők.

Hallhatóság

A híres Desono hangszórók most két új, lapos kialakítású modellváltozatban is elérahetők. Ezekkel a rendszerek rendkívül rugalmasan tervezhetők és még a szűkös mennyezeti terekben is lecsökken a telepítési idő. A Desono C-IC6LP és DX-IC6LP kétutas passzív koaxiális hangszórót konferencia-alkalmazások beszédhang-visszaadására optimalizálták.

Egyediség

Az Apprimo Touch 8i egy 8″-os érintőképernyős vezérlőpanel, amely akár 20 különböző IP-alapú eszköz vezérlésére is képes. Ezáltal tökéletesen testreszabható megoldásokra ad lehetőséget, az ügyfelek igényeinek megfelelően. A felhasználói kezelőfelület a számos témát és testreszabható sablont kínáló Project Designer szoftverrel egyszerűen konfigurálható.

Vezérelhetőség

Az Impera Echo, az Impera Echo Plus és az Impera Uniform vezérlőpanelek intuitív teremvezérlésre adnak lehetőséget, a legkülönfélébb környezeti feltételek között. A nyomógombos Impera vezérlőpanelek egyszerű, felhasználóbarát felületet biztosítanak a tárgyalótermek és az iskolai előadótermek technikai eszközeinek vezérléséhez. Az Impera vezérlőpanelek a drag-and-drop elven működő Project Designer szoftverrel  egyszerűen konfigurálhatók. Ráadásul a Biamp érintőpanelekhez készült Impera Tango vezérlő egyszerű és sokoldalú AV vezérlőrendszert biztosít közepes és nagyméretű konferenciatermekhez.

Az Impera Connect-X MP6 használatával az Impera vezérlők vagy az Apprimo Touch 8i vezérlőpanel sokoldalúsága még inkább kiterjeszthető. Ez a kis bővítő a következő opciókat kínálja: egy kétirányú RS-232 portot (a visszacsatolási funkcióval rendelkező AV-eszközökhöz történő parancsküldéshez), két egyirányú RS-232/IR portot és három GPIO portot, melyek mindegyike egyszerűen konfigurálható a Project Designer szoftver segítségével.

Egységesség

Az Autodesk cég Revit névre hallgató épületinformáció-modellezési (BIM) szoftvere az összes építészeti, mérnöki és építőipari területet egységes modellezési környezetbe helyezi. Az új és továbbfejlesztett Revit fájlinformációs képességeknek köszönhetően a Biamp segítségével a tanácsadók/rendszertervező partnerek időt és pénzt takaríthatnak meg a végfelhasználók AV-rendszereinek tervezése során.

Bővebb információ...


2023. február 24. 07:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA