MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

10 INCH lett, maradhat?

Újabb taggal bővült a Symetrix vezérlőeszközeinek egyébként sem szűkös tárháza. A T-5 és a T-5 GLAS után megjelent a T-10 GLAS, ami a nevéből adódóan egy nagyobb, 10 INCH-es érintőképernyős vezérlőeszközt jelent. Ám ebben az esetben a fejlesztők nemcsak a ZOOM de a QUALITY gombot is megnyomták.

Nézzük mit is tud az új jövevény!

Hát először is szép nagy, idősebbek tudják szemüveg nélkül is használni, de nem ez a lényeg. Az elődökhöz képest a fényerő több mint kétszeresére növekedett. A 850 nits fényerő már napsütésben is jól láthatóvá teszi a tartalmat. A felbontás FULL HD  (1920x1200) ami igencsak szép eredmény a T-5 800x480 pixeles teljesítményéhez képest. A T-10 GLAS először a történelemben használható PORTRAIT állásban is, tehát ha úri jókedvünk azt diktálja komponálhatunk rá álló vezérlőfelületet is.

A kötelező házifeladatokat természetesen az új fiú is tudja. PoE táplálással üzemel, passzol az US és EU 2 modulos fali dobozokhoz és van hozzá asztali beépítő keret is. Ezen kívül a Symetrix egy új generációs fejlesztői felületet is igér kizárólag csak a T-10 GLAS touchpenelhez. És mint tudjuk az ígéret szép szó…

Timár Endre
AUDMAX


 

2021. február 17. 11:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA