MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Zildjian 2016

Cikkünkben három szettet mutatunk be. Elsőként a Low Volume cintányérszett, majd az S Family-t és végül az A Avedis széria kerül sorra.

Low Volume cintányérszett
Játssz bárhol! Játssz  bármikor! Egészen a közelmúltig egy lecsökkentett hangerejű cintányér inkább tűnt áprilisi tréfának, mint valóságnak. A Zildjian Sound Lab sokéves kutatómunkájának eredménye az új Low Volume széria. Ezek az új tányérok csaknem 80%-kal halkabbak mint a normál tányérok. Mindezt anélkül, hogy elveszítenék az autentikus Zildjian hangot, vagy a tányér zenei karakterét. A rutinosabbaknak természetesen feltűnik a Gen16 tányérokkal való hasonlóság. Nem véletlen, hiszen a Zildjian cég az ott kifejlesztett technológiát vitte tovább. A széria ideális kisebb próbatermekbe, halk zenei szituációkba, vagy bárhova, ahol nem szükséges, vagy éppen nem megengedett a normál hangerő.

LV468 szett:
  14" L80 Low Volume HiHat pair
  16" L80 Low Volume Crash
  18" L80 Low Volume Crash Ride

LV348 szett:
  13" L80 Low Volume HiHat pair
  14" L80 Low Volume Crash
  18" L80 Low Volume Crash/Ride

LV38 szett:
  13" L80 Low Volume HiHat pair
  18" L80 Low Volume Crash Ride

S Family
Emeld dobolásod egy magasabb szintre a Zildjian S Family tányérjaival! Ez a robbanékony, vibráló széria a Zildjian Sound Lab 2 évnyi kutatómunkájának eredménye. A ZHT széria nyomdokaiba lépő S sorozat koncepciója egy széles spektrumban használható, kompromisszumok nélküli elérhető áru tányér volt. A ZHT szériát 2007-ben mutatta be a Zildjian cég, mint az első B12 ötvözetből készült tányérját, melynek óntartalma nagyobb, mint a B8 ötvözetből készült ZBT tányéroké. Az S család 38 darabból álló, igen széles modellválasztékában mindenki megtalálhatja a magának való hangot. Az új ötvözet praktikus megoldása a modern technológiának, a műfajokon átívelő, univerzális hang elérése érdekében.

Jellemzői:
B12 ötvözet:
Kiegyensúlyozott magas, mély és középtartomány
Magasfényű kivitel, esztergálás és kalapálás a megfelelő hang érdekében.
Széles modell kínálat: Hogy mindenki megtalálja a saját hangját
Made in USA

A Avedis széria
Az Avedis Zildjian tányérok töretlen népszerűsége a 1930-as években kezdődött, amikor az akkori populáris zene megkövetelte a maga elvárásait; dinamikus és kontrollálható lábcineket, tisztahangú beütőket és mindenen átszóló, mégis zenei kísérő tányérokat. Ezeket alkotta meg Zildjian cég akkori vezetője, Avedis III. És ezek azok, melyek újra megtalálhatóak a kínálatban.

Az A Avedis tányérok megtapasztalása személyes ügy. Miközben azt a tányért keresed, mely "megszólít Téged", közben egy izgalmas utazásban fogsz részt venni a klasszikus hangzások földjén. AZ A Avedis különbözik minden eddigi Zildjian tányértól. Az időtlen hang, a vintage patina, a tökéletes egyensúly a csillogó és a sötét tónusok között,  mind-mind az A Avedis élmény részei.

Made in USA

Gábor Andor 'UFO'
http://www.tamtam.hu/


2016. december 15. 06:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA