MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Zenei próbaterem családi ház pincéjében

A zenei tehetségkutatókból láthatjuk, hogy mennyi tehetséges ember él közöttünk, aki zenével foglalkozik, de nem ez a hivatása. Ügyfelünk is hobbizenész, aki szeret elvonulni gyakorolni, zenélni. Ez viszont bizony hangos tevékenység. Aki társasházban él, az zavarhatja így a szomszédjait, aki családi házban, az pedig a családtagjait.

Ügyfelünk családi házban él és olyan szerencsés helyzetben volt, hogy a pincehelyiségét ki tudta alakítani próbateremnek. A hangszigeteléséhez keresett megoldást, végül a PhoneStar Csendlapot választotta. A megépítést saját kivitelezéssel oldotta meg, ehhez számíthatott ránk, a munkálatokat műszaki szakértő ügyvezetőnk szakmai tanácsokkal segítette.

Döntése szerint a falakra 2 réteg 15mm-es Csendlapot épített be direkt rögzítéssel, a mennyezetre pedig feszített szerkezetű, 2 réteg 15mm Csendlappal hanggátló álmennyezet került, melynél a PhoneStrip rezgéscsillapító csíkot is alkalmazták.

Elmondása szerint a végeredmény teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeit. Ő nyugodtan tudja űzni hobbiját, élvezni a zenélést, míg családja akár pihenhet vagy tévézhet a ház többi helyiségében.

Köszönjük a bizalmat!
Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft.
1081 Budapest, Fiumei út 25.
www.phonestar-hangszigeteles.hu


 

2024. július 27. 04:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA