MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA REVSTAR – AZ ÚJ GENERÁCIÓ

Eredetileg 2015-ben került bemutatásra a Revstar sorozat, mely az első új elektromos gitár sorozat volt a Yamahától több, mint egy évtized óta, ötvözve a cég örökségét az elektromos gitárok tervezése és a Yamaha Motor Co., Ltd. örökségét a motorok tervezése terén. Az új Revstar sorozat három szintből áll: Element, Standard és a Japánban gyártott Professional. Mindegyik modell kamrás testtel rendelkezik, melyek a Yamaha Akusztikus Tervezés folyamatával kerültek kifejlesztésre. Fejlett mérési és modellezési eszközök segítségével, a Yamaha kifejlesztette a kamrás mintát, mellyel specifikusan alakítható a hangszín és növelhető a rezonancia, miközben csökken a súly és a súlyelosztás optimálisabbá válik.

Minden új Revstar modell egyedi kapcsolási lehetőségeket ad, megnövelve ezáltal a sokoldalúságukat. A Revstar Element modell tartalmazza a Dry Switch magas-átengedési szűrőt, mely az eredeti sorozatban került bemutatásra. A Revstar Standard és Professional modellek -melyek  humbucker vagy P90 stílusú single-coil pickupokkal is elérhetőek -, tartalmazzák a Focus Switch-et, ami egy passzív boost funkció, mely a túltekercselt pickupök hangját idézi -, továbbá egy egyedi 5 utas kapcsolási kört, amely új kapcsolásokat biztosít a klasszikus „köztes” hangzásokhoz.

RSP20 PROFESSIONAL
A Japánban gyártott RSP20 három café racer által inspirált kivitelben érhető el, a nyakban carbon megerősítést tartalmaz és kamrás testtel rendelkezik, mely javítja a hangszínt, csökkenti a súlyt és optimális egyensúlyt biztosít. Duál humbucker rendszer, mely egy 5 állású pickup váltóval van kombinálva és egy passzív húz/nyom Focus Switch egyedi sokszínűséget biztosít egy kétpickupös gitárnak. Tartozék deluxe keménytok.

RSP20X PROFESSIONAL
A Japánban gyártott RSP20X a nyakban carbon megerősítést tartalmaz és kamrás testtel rendelkezik, mely javítja a hangszínt, csökkenti a súlyt és optimális egyensúlyt biztosít. Duál humbucker rendszer, mely egy 5 állású pickup váltóval van kombinálva és egy passzív húz/nyom Focus Switch egyedi sokszínűséget biztosít egy kétpickupös gitárnak. Tartozék deluxe keménytok.

RSP02T PROFESSIONAL
A Japánban gyártott RSP02T három café racer által inspirált kivitelben érhető el egyedi húrlábtoldalékkal, a nyakban carbon megerősítést tartalmaz és kamrás testtel rendelkezik, mely javítja a hangszínt, csökkenti a súlyt és optimális egyensúlyt biztosít. Duál P90 stílusú pickupök, mely egy 5 állású pickup váltóval van kombinálva és egy passzív húz/nyom Focus Switch egyedi sokszínűséget biztosít. Tartozék deluxe keménytok.

RSS20 STANDARD
Az RSS20 hat café racer által inspirált kivitelben érhető el, a nyakban carbon megerősítést tartalmaz és kamrás testtel rendelkezik, mely javítja a hangszínt, csökkenti a súlyt és optimális egyensúlyt biztosít a rezonancia feláldozása nélkül. Humbucker pickupök, 5 állású pickup váltó és egy passzív Focus Switch kivételes sokszínűséget biztosít egy kétpickupös gitárnak. Tartozék deluxe koncerttok.

RSS20L STANDARD
A balkezes RSS20L két café racer által inspirált kivitelben érhető el, a nyakban carbon megerősítést tartalmaz és kamrás testtel rendelkezik, mely javítja a hangszínt, csökkenti a súlyt és optimális egyensúlyt biztosít a rezonancia feláldozása nélkül. Humbucker pickupök, 5 állású pickup váltó és egy passzív Focus Switch kivételes sokszínűséget biztosít egy kétpickupös gitárnak. Tartozék deluxe koncerttok.

RSS02T STANDARD
AZ RSS02T négy café racer által inspirált kivitelben érhető el egyedi húrlábtoldalákkal. Kamrás teste és a nyakban lévő carbon megerősítés a hangszín javítására, a súly csökkentésére és az optimális egyensúlyt biztosítására lett tervezve, a rezonancia feláldozása nélkül. P90 stílusú pickupök, 5 állású pickup váltó és egy Focus Switch kivételes sokszínűséget biztosít. Tartozék deluxe koncerttok.

RSE20 ELEMENT
Az RSE20 öt café racer által inspirált kivitelben érhető el, kamrás testtel rendelkezik, mely javítja a hangszínt és a rezonanciát, csökkenti a súlyt és optimális egyensúlyt biztosít. Duál Alnico V Humbucker pickupök, egy húz/nyom magas-átengedő szűrő Dry Switch-csel kombinálva erős hangzások széles körét biztosítja. Az RSE20L modell balkezes gitárosok számára is elérhető.

RSE20L ELEMENT
A balkezes RSE20L két café racer által inspirált kivitelben érhető el, kamrás testtel rendelkezik, mely javítja a hangszínt, csökkenti a súlyt és optimális egyensúlyt biztosít a rezonancia feláldozása nélkül. Duál Alnico V Humbucker pickupök, egy húz/nyom magas-átengedő szűrő Dry Switch-csel kombinálva erős hangzások széles körét biztosítja.


2022. március 4. 06:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA