MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA Piaggero NP-15 és NP-35 – Okos hordozható keyboard a zongora szerelmeseinek.

A 61 (NP-15) és a 76-billentyűs (NP-35) hangszerek lehetővé teszik, hogy valósághűen tudjon zongorázni kevés hely igénybevételével. Bár a billentyűzet formája megegyezik a zongora billentyűzetével, a billentés könnyebb és ezzel a tulajdonsággal a kezdő zongoristák az akusztikus zongoránál könnyebben tudják a hangszert megszólaltatni. A Piaggero modellel fejhallgatót is használhat és ezért gyakorlásával a környezetét sem zavarja.

Újdonságok:

Rendkívül könnyű! Bárhová magával viheti
"Piaggero," az NP-sorozat elnevezése, ötvözi a "Piano" szót a "leggero"-val, egy zenei kifejezéssel, ami azt jelenti, "könnyen." Ahogy a neve is sugallja, az NP-35 és NP-15 modellek rendkívül könnyűek még egy hordozható keyboard viszonylatban is, vagyis bárhová magával viheti őket. Beltéren, kültéren vagy akár még kiránduláson is kedvenc helyszínein is kedvére gyakorolhat.

Hatalmas rezonáns hang
A Yamaha akusztikus technológiára épül a Piaggero hangerősítése - a kompakt méret ellenére rezonáns mély és részletgazdag magas tartomány jellemzi a hangzást.

Élvezze a világító billentyűzetet, mely élvezetessé teszi a zongorázást!
Lehet, hogy zongorázni szeretne, de a zongoramechanikát nem bírják az ujjai, vagy azt gondolja, hogy ujjai nem elég erősek a forte futamokhoz.  Kár lenne, ha ezek a dolgok elvennék a kedvét a zongorázástól.  A Piaggero könnyű billentyűzete lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a zongorázás örömét.

Még a könnyű billentés ellenére is a hangszer realisztikusan képes megközelíteni a zongorára jellemző és kifejező dinamikát, ugyanakkor élvezetessé teszi a zongorázást. Mint a hagyományos zongora esetében, az NP-35 billentése nehezebb a mély, és könnyebb a magas tartományban (Graded Soft Touch). Próbálja ki a zongoraszerű könnyű billentést az új hangszeren.

A Piaggero tartalmazza a Yamaha versenyzongorájának, a CFIIIS hangját.  A hangmintákra jellemző a fényes, világos megszólalás és a légies, ugyanakkor tömör hangzás. Az NP-35 nagyobb erősítővel rendelkezik mint az NP-15, robosztusabb mélyek és nagyobb hangerő jellemzi.

Kapcsolja össze a Smart Pianist alkalmazást további lehetőségekért
Csatlakoztassa hangszerét a Yamaha digitális zongorákhoz készült Yamaha „Smart Pianist” alkalmazáshoz a még könnyebb használat érdekében. A Smart Pianist nemcsak a hangszer kezelését könnyíti meg, hanem a kottát is képes megjeleníteni.

* Az UD-BT01 (külön vásárolható) segítségével Bluetooth ® MIDI kapcsolatot is létesíthet.

Könnyű használat. Minimalista design, csak a legszükségesebb funkciókkal
A Piaggero azok számára készült, akik szeretik a zongorát. A modern design azért emlékeztet a zongorára, mert csak a legpraktikusabb funkciókra összpontosít. Azok számára is egyszerű a hangszer használata, akik nem szoktak hozzá a digitális hangszerekhez.

Könnyen vehet fel hangot és videót, majd a végeredményt fel is tölthati
Ha videóra szeretné rögzíteni játékát és olyan közösségi platformokon szeretné megosztani, mint például a YouTube, a TikTok vagy hasonlók, a  Rec'n'Share alkalmazás mindezt könnyen megoldja.  Csatlakoztassa a Piaggerot az okoseszközéhez és vegye fel az audiót és videót egyszerre a videó elkészítéséhez.


2023. június 9. 06:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA