MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA MS101-4 aktív hangfal és YAMAHA MG-X analóg keverők

Egyszerű. Hordozható. Tartós. Az új MS101-4 aktív hangfal. Az elismert MG sorozatú analóg keverők legújabb kiadásai három új modellt (MG10X/12X/16X) mutatnak be.

YAMAHA MS101-4 aktív hangfal

Ezzel a mostani termékfrissítéssel, az asztali aktív monitorkínálatunk még kellemesebbé vált! Hordozhatóságot, kompakt tervezést és egyszerű, de kiváló átfogó funkciókat és használhatóságot kínál. Az MS101-4 az előlapon egy kombó-bemenetet tartalmaz, 3/8-16 furatos rögzítési opciót kínál Euro mikrofonállványra történő közvetlen rögzítéshez.

A kényelmes elülső kezelőfelület mellett, a basszus reflex csatlakozó a hátoldalra került a még kompaktabb tervezés érdekében. Továbbá, az új IEC AC bemenet extra használhatóságot biztosít.

YAMAHA MG-X analóg keverők

A család új tagjai: ismerd meg az új MG-X modelleket.
Az elismert MG sorozatú analóg keverők legújabb kiadásai három új modellt (MG10X/12X/16X) mutatnak be, melyek ugyanazokat a tulajdonságokat és minőséget kínálják, melyekez ezektől a konzoloktól elvárhatunk, mégis egy friss és naprakész fekete/szürke kivitelben.

A streamelt audio iránt megnövekedett igény mellett, jelentős igény merült fel a vállalati konferencia és események piacán a csúcsminőségű effektekkel rendelkező kompakt keverőkre, melyet az új MG-X modellek integrált SPX effektprocesszorai teljes mértékben kielégítenek.


2022. április 2. 11:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA