MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Virtuális audio valóság a HyperSound ® segítségével.

A HyperSound® Pro Audio egy új innováció, amely erősen irányított hangzásával támogatja az immerzív, virtuális valóság jellegű megszólalást a kereskedelmi alkalmazásokban. A HyperSound® Pro Audio szabadalmaztatott technológia erősen irányított módon sugározza a hangot nagy hangfalrendszerek nélkül.

A Hypersound irányított hangszórók alkalmazásának fő előnyei:
- Csak bizonyos embereknek szánt hangnyalábok létrehozása
- Lehetővé teszi a többzónás hangtovábbítást egy térben
- Új, magával ragadó hangélményt nyújt
- Javítja a reklám vagy információs üzenet hatékonyságát

Ez a jelenleg elérhető legirányítottabb megoldás, amely lehetővé teszi a tervezők számára, hogy szabályozzák a hang környezeti hatását. Amennyiben a hang irányított, egy speciális utat bejárva, csekély szóródással terjed. Világítási hasonlattal élve: a hagyományos hangszóró olyan, mint egy villanykörte, minden irányban szórja a fényt a helyiségben. Az irányított hang pedig olyan, mint a zseblámpa, szűk és erősen szabályozott sávban sugároz.

A HyperSound® hangszóró magával ragadó 3D hatást eredményez.
A HyperSound® technológia immerzív hatást kelt, mintha fejhallgatót viselnénk. A hallgató egy lépéssel beléphet vagy kiléphet a tökéletesen érthető hangsugárból, olyan észlelésbeli különbséget tapasztal, mintha megnyomták volna az erősítő power gombját.

A Hypersound® technológia megoldás az akusztikus kihívásokra.
A tervezők és a hangmérnökök számára komoly akusztikai kihívás például a múzeumok, kiállítások és kereskedelmi egységek egyes területeinek helyi hangosítása, mivel a legtöbb szabványos hangsugárzó, az e helyeken kívántnál nagyobb teret sugároz be, ami zajszennyezést vagy nem kívánt hatásokat idézhet elő.
A tervezők a HyperSound® megoldással precíz irányt adhatnak a hangsugárzásnak, ezzel egy privát lehallgatási területet hozva létre bármely nyilvános helyen.

További részletek, technikai és telepítési segédletek a Hypersound honlapon érhetők el!

Bővebb információ és vásárlás ITT!


2020. április 19. 15:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA