MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

V-MODA REMIX

A V-MODA MEGALKOTTA AZ EGYEDÜLÁLLÓ ‘REMIX’ BLUETOOTH HANGSZÓRÓT ÉS FEJHALLGATÓ ERŐSÍTŐT. Páratlan hi-fi hangminőség és egyedileg rendelhető 3D-s nyomtatású fazettás burkolat a világon elsőként. 

A V-MODA büszkén mutatja be a vadonatúj REMIX-et, amely a cég első hordozható Bluetooth® hangszórója kompromisszumokat nem ismerő hangminőséggel és a készülék összes felületére egyedileg rendelhető 3D-s nyomtatású burkolatokkal. A REMIX új fejezetet nyit a V-MODA történetében. A három évig tartó kutatásban/fejlesztésben tucatnyi hangmérnök vett részt és ez idő alatt több mint 50 prototípus készült.

“Fejhallgatóink népszerűségére támaszkodva elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy új formába öntsük a V-MODA hangzást. Világklasszis hangzás, válogatott anyagok és személyre szabhatóság.  Mindezek már kezünkben voltak a fejhallgatók kapcsán, de miért ne érhetnénk el ugyan ezeket a célokat egy hangszóróval is? - mondja Val Kolton, a V-MODA vezérigazgatója. "Három év fejlesztői munka után született meg a V-MODA REMIX. Ez a könnyen hordozható Bluetooth® hangszóró kompakt mérete ellenére minden hangerő beállítás mellett telt és részlet gazdag hangzást nyújt. Ez a termék mérföldkőnek számít, hiszen a felhasznált legmodernebb technológiákkal világelsőként valósítja meg azt a célt, hogy igény szerint minden felületét a vásárló egyéni elképzeléséhez igazítsuk".

A V-MODA többszörösen díjnyertes audió technológiájára alapozva a REMIX precíz és életteli hangzást garantál minden hangerőszint mellett. A hangszóró két alapfelülettel készül: minimalista CNC alumínium és vegán bőr. Azonban jól tükrözik a V-MODA milánói design stúdiójának innovatív munkáját, hogy igény szerint a hangszóró mind a hat oldala a vásárló saját elképzelése szerint is alakítható, kifejezve ezzel tulajdonosának stílusvilágát és személyiségét.

Kimagasló hangminőség

A mindössze 20cm széles REMIX fenomenális hangjával állandó útitársunk lehet. Az új fejlesztésű üvegszálas Diaphragm és Long Coil hangsugárzók mellett egy basszus reflex lyuk is megtalálható a hangszón, így monitor hangszóróként is hiteles és jól definiált hangzást, valamint elegendő hangerőt garantál a mobil felvételkészítéshez. A REMIX nem csak az utazáshoz készült. Ideális választás otthoni vagy irodai használatra is egy laptop mellet, de egy hálószobában vagy kültéren is kiváló hangzást nyújt. 

Beépített VAMP® fejhallgató erősítő

A REMIX más tekintetben is világelső, mivel magába foglal egy olyan fejhallgató erősítőt, amely minőség tekintetében a 200 dollárnál is drágább önálló fejhallgató erősítőkkel vetekszik. A REMIX beépített V-MODA VAMP technológiájának köszönhetően a magas impedanciájú High-End fejhallgató tulajdonosok azzal a 2 x 83mW energiával hajthatják meg fejhallgatóikat, amire azokat eredetileg tervezték. A fülhallgató használathoz tervezett általános okostelefonokhoz képest egy fejhallgató erősítő jóval nagyobb teljesítményt szolgáltat, ami nélkülözhetetlen a Hi-End fejhallgatók kiszolgálásához. Az audió fanatikusok már régóta tudják, mi a jelentősége egy fejhallgató erősítőnek. Ezt mostantól bárki megtapasztalhatja.

Egyszerű párosítás, több mint 10 óra üzemidő, Alexa Echo Dot™ támogatás

A High-Fidelity hangzás mellett a REMIX nagyon sokoldalú és egyszerűen használható. A Bluetooth® párosítás gyors és egyszerű, az USB-C-n  keresztül történő teljes töltéssel pedig akár tíz órán keresztül is  kábel nélkül élvezhetjük a zenét. A beépített mikrofon tökéletesen kiszolgálja az online konferencia megbeszéléseket vagy  Skype hívásokat, valamint kommunikál olyan Voice Assistant alkalmazásokkal is, mint az Apple®Siri® vagy “Ok Google”.

Ráadásul két Bluetooth®® forrás egyszerre is csatlakoztatható a hangszóróhoz. Ha még nagyobb hangot szeretnénk, láncba is köthetünk bármennyi REMIX hangszórót egy erre a célra tervezett Dasy-Chain kábelek segítségével. Továbbá az Echo Dot-on keresztül az Amazon Alexa™ -hoz is csatlakozhatunk Bluetooth® kapcsolaton keresztül vagy a tartozék kábellel. Ezáltal az Echo Dot tetszőlegesen helyezhető el a megfelelő mikrofon vételhez, a hangszóró pedig egy másik helyre a legjobb hangzás érdekében vagy a szoba elrendezésének megfelelően. A REMIX kompatibilis a Google Chromecast™ Audio-val is Cloud vagy Casting alkalmazások eléréséhez.

A világ az első készüléke 3D-s nyomtatású fazettás burkolattal 

A világ első 3D-s nyomtatású hangszórójaként a REMIX mind a hat oldala egyéni igények szerint alakítható (szabadalom). A V-MODA 3D-s nyomtatásban szerzett tapasztalatainak köszönhetően a tulajdonosok saját ízlésüknek és stílusuknak megfelelően változtathatják meg a hangszóró külső megjelenését cserélhető oldallapokkal.

Elérhető anyagok: könnyűsúlyú üvegszál 9 élénk színben ($40 -$250 az egyes részektől függően), 5 jól megkülönböztethető fém ($140 - $2,000), nyers réz és bronz (csak az oldalakra, $3,500), sterling ezüst (csak oldalakra, $4,500), 14K-os arannyal futtatott vagy ródium (csak oldalakra, $5,000), 14K-os arany (csak oldalakra, $130,000) és platina (csak oldalak, $370,000).

Val Kolton a V-MODA vezérigazgatója beszél a személyre szabott termékek jövőjéről.

“A V-MODA teret enged az "egyéni érvényesülésnek", és ez a trend egyre népszerűbbé válik  technológusaink, zenészeink,  játék rajongóink és audió fanatikusaink körében. A REMIX valójában egy elektronikával és levehető részekkel ellátott 'modul', melynek külső burkolata tetszés szerint cserélhető 3D-s nyomtatású és általános anyagokkal. Nem véletlen, hogy a REMIX világelső a maga kategóriájában, hiszen ilyen méretekkel és minőségben rendkívül nehéz a tökéletes 3D-s nyomtatás. A fül- és fejhallgatók 3D-s nyomtatásánál szerzett sokéves tapasztalatunkra támaszkodva úgy gondoltuk, képesek vagyunk megépíteni egy forradalmi terméket, egy olyan hordozható hangszórót, amelynek mind a hat oldallapja egyéni elképzelések alapján alakítható. Rövidesen odáig fejlődik a technológia, hogy a "modul + 3D-s nyomtatás" megközelítés az élet minden területén visszaköszön majd, beleértve vezető nélküli autókat, az otthon berendezési tárgyait, számítógépeket és humanoid robotokat. Ez csak a legelső lépés, de nagy izgalommal ünnepeljük a technológia forradalmának új kezdetét”.

REMIX műszaki adatok:


Melyek a REMIX tartozékai?

A REMIX most fekete és ezüst színben kapható a V-MODA.com/REMIX oldalon vagy a hivatalos viszonteladóknál világszerte.
A 3D-s nyomtatású oldallapok rendelése csak a V-MODA.com/REMIX oldalon keresztül lehetséges.
Nagyfelbontású REMIX képekért kattints ide vagy nézd meg a YouTube videót:


A V-MODA-ról
A milánói cég célkitűzése az autentikus zenei életstílus megalkotása, olyan örök érvényű termékeken keresztül, melyek minőségben és külső megjelenésben is a zene és anyagok iránti szenvedélyt tükrözik. A Val Kolton vezette V-MODA az analóg reneszánsz korszak inspirációját ötvözi az olasz formatervezéssel és Hollywood klasszikus varázsával. A V-MODA termékek több mint 40 díjat nyertek világszerte és a világ legkiválóbb 100 DJ-je közül megközelítőleg negyven használ valamilyen V-MODA eszközt.

A V-MODA és Roland egyesítette erejét (2016 augusztus 8.) a jövő zenei termékeinek újra fogalmazásához és fejlesztéséhez, valamint az audió innováció határvonalainak kiterjesztéséhez a zenerajongó nagyközönség számára. A fejhallgató fejlesztés során a V-MODA és Roland nem csak a művészi szándéknak szerez érvényt, hanem  ezzel karöltve érvényesül a fejlesztő mérnöki szándék is.

Látogasd meg a V-MODA.com oldalt, kövess minket a FB-on Facebook.com/VMODA, Twitteren (@VMODA) és Instagramon (@VMODA). 


2017. április 10. 15:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA