MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

V. Interton Egyetem videó

Kisvideónkban az V. INTERTON Egyetem hangulatát mutatjuk be.

Idén is rengetegen voltunk az INTERTON Egyetemen. A résztvevőknek ezzel a kisvideóval mondunk köszönetet. Azok számára pedig, akik nem voltak még rendezvényünkön, kedvcsinálóként ajánljuk az anyagot.

INTERTON Egyetem 2016
2016 - Ahová az audiovizuális világ szakemberei és érdeklődői hazatértek

2016. november 9-10-én az Experidance Házban került megrendezésre az V. INTERTON Egyetem, ahol a hang-, fény-, színpad és vizuáltechnika iránt érdeklődőknek szánt előadásokat mutattunk be. Az előadók között az INTERTON Group munkatársai mellett számos hazai és külföldi szakember is ott volt.

Az előadások szünetében a kisteremben az érdeklődők tesztelhették a QSC új passzív hangsugárzó családját, az E sorozatot, illetve a Heil Sound vokálmikrofonokat. A nagyteremben soksávos felvétel segítségével tesztelhették a Yamaha CL, QL és TF keverőpultokat. A High End Systems FullBoar 4 fénykeverő pult egy 65 colos kijelzőre vetített virtuális színpad segítségével volt tesztelhető.

A rendezvény egyik szünetében egy résztvevő ezt mondta: azért szereti az INTERTON Egyetemet, mert olyan, mintha hazajönne. Legyen ez a mottónk a jövőre nézve! A hang-, fény- és vizuáltechnika iránt érdeklődők számára legyen olyan ez a rendezvény évről évre, mintha haza érkeznének. Azt azonban ígérjük, hogy az INTERTON Egyetem alaptézise a jövőben sem változik, vagyis a saját, illetve hazai és külföldi partnereink tapasztalataira támaszkodva hasznosítható tudásanyagot adunk át.


2016. december 9. 07:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA