MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Univerzális szállítótáska vezeték nélküli rendszerekhez

Az U-Bag szállítótáska helyet biztosít minden fél rack méretű LD Systems vezeték nélküli készletnek csakúgy, mint más gyártók legnépszerűbb modelljeinek.

Sok énekes és hangszeres számára a vezeték nélküli rendszer jelenti a tovább lépést, amely mozgásszabadságot és kevesebb zavaró tényezőt biztosít a színpadon. De hová tegyük a saját berendezésünket, amikor kialszanak a fények és indulunk a következő fellépésre? Bedugjuk egy tokba, vagy hátizsákba és reménykedünk, hogy a vezeték nélküli mikrofon, vevő, antennák és a többi a következő helyszínen is simán működni fog. Az LD Systems kifejlesztette az U-Baget – az univerzális szállítótáskát vezeték nélküli készlet, vagy fülmonitor rendszer számára – tehát nem kell aggódni a következő előadás miatt.

A külső borítás és a cipzár masszív kialakítású, víztaszító és pormentes, védi a berendezést az ütődéstől és leejtéstől szállítás során Az U-Bag belseje helyet kínál egy vevőnek, egy vezeték nélküli mikrofonnak, két zsebadónak, antennáknak, tápegységnek, headsetnek, elemeknek és egyéb tartozéknak. A kivágásoknak köszönhetően mindennek fix helye van, nem esnek egymásra szállítás során még a legmozgalmasabb pillanatokban sem.

Az U-Bag utcán is kényelmesen viselhető a vállon átvetett felcsatolható pánttal, vagy kézben vihető az integrált fül segítségével. Az LD Systems mindenre gondolt, hogy a vezeték nélküli rendszer a legkényelmesebb és legbiztonságosabb körülmények között legyen akkor is, amikor már nem vagyunk a színpadon.

• Az LD Systems és más gyártók legtöbb vezeték nélküli készletével kompatibilis
• Biztonságos tárolás a fél rack méretű vevők, kéziadók, zsebadók és egyebek számára
• Fülmonitor rendszerekhez is alkalmas
• Víztaszító és pormentes
• Állítható és levehető vállpánt
• Integrált fül
• Elegáns kialakítás

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDUBAG


2022. április 7. 06:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA