MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ÚJDONSÁG: HEIL SOUND PR 37 ÉNEKMIKROFON

A Heil Sound bemutatta új üdvöskéjét, a PR 37 névre keresztelt énekmikrofont. Az 1.5 col átmérőjű dinamikus kapszula egy rezgéscsillapított felfüggesztésben kapott helyet. A PR 37 kiválóan használható élő és stúdió munkálatok során egyaránt.

A mikrofon frekvenciamenete 40-18000 Hz közé esik. Karakteres felső-közép frekvencia átvitellel rendelkezik, ami a hangmérnökök munkáját segíti  a különböző felhasználások alkalmával.

A PR 37 az előd PR 35 mikrofon alapjaira épül, a PR 22 modell külsejével fűszerezve. A Heil Sound híres arról, hogy a tervezés és kivitelezés fázisában épít a külsős hangmérnökök véleményére és a végleges verzió az ő tapasztalataik alapján készül el. Így volt ez most is, John Hopkins, a Sleep, és az Uncle Acid and the Deadbeats zenekarok hangmérnöke az alábbit mondta az újonnan bemutatott mikrofonról: „A PR 37 azonnal az első helyre lépett a kedvelt énekmikrofonok listámon.” Hasonlóan vélekedett Adam Pike is, a Red Fang zenekar FOH hangmérnöke: „A Heil Sound PR 37 mikforonja egy szörny, persze jó értelemben. Gazdag hangszínnel és kiváló frekvenciaátvitellel rendelkezik, ugyanúgy, mint a többi Heil Sound termék.”

A Heil Sound mikrofonok kizárólagos magyarországi forgalmazója az INTERTON Group.


2020. szeptember 8. 11:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA