MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ÚJ LINE6 POD GO

Az egyszerű plug-and-play kezelőfelülettel, ultra-hordozható pehelykönnyű megjelenéssel és kategóriájának legjobb hangjaival a POD®GO gitárprocesszor a legkiválóbb hangzásokat biztosítja számodra.

Válaszd ki, szerkeszd meg és szabályozd a hangszíneket a nagy színes LCD kijelzőn, öt nyomógombbal, nyolc erős lábkapcsolóval, és öntött-alumínium multifunkciós expression pedállal.  Csatlakoztathatsz két külső lábkapcsolót vagy egy második expression pedált, amelyekkel valós időben szabályozhatod a hangzásodat. Minden szükséges audio csatlakozás kéznél van, beleértve a kiegyensúlyozott sztereó kimenetet, egy duplikált erősítőkimenetet, szeteró effektloopot, fejhallgató kimenetet és még USB csatlakozót is, hogy elérd a 4-in/4-out audio interface-t az újraerősítéshez (Re-Amp).

A professzionális minőségű erősítő, hangfal és effekt modelleken kívül, melyek a nagy hírű HX effektprocesszor-családtól származnak, a POD Go támogatja a harmadik-fél általi IR betöltést, és olyan kifinomult eszközöket, mint a Snapshot, mellyel könnyen elérhető minden hangzás, melyre szükség lehet egy dal összes részének lejátszásához. A POD Go-val nemcsak felmész a színpadra, hanem birtokba is veszed.

LÉPJ RÁ
A POD Gov áramvonalas plug-and-play kezelőfelületével szinte azonnal játszhatsz és a szerkesztés, mentés valamint a presetek létrehozása sosem volt egyszerűbb. A Snapshotnak köszönhetően, mellyel akár 4 variáció is állítható egy preseten belül, problémamentes a váltás hang kihagyása, vagy a delay és reverb megszakadása nélkül. 

Hangsztrádák
A POD Go a felvételeidet egy új szintre emeli, a csúcsminőségű beépített 4x4 24bit/96kHz audio interface-szel, mellyel közvetlenül számítógépre rögzíthetsz USB-n keresztül! A sávok újra-erősítését a harmadik fél hangfal IR-ek betöltése tovább emeli.


2020. február 5. 13:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA