MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új JUPITER-X szerkesztő

A JUPITER-X és a JUPITER-Xm az eddigi legösszetettebb szintetizátoraink. Tisztában vagyunk vele, hogy e hatalom kezelése bonyolulttá válhat. Azonban, ha olyan felfedező vagy, aki imádja a hangokat a legapróbb részletekig elkészíteni, mostantól az ingyenes JUPITER-X Editor MacOS és Windows platformokon is elérhetővé válik számodra. A barátságos grafikus felület még könnyebbé teszi ezen erőteljes eszközök korlátlan kreatív lehetőségeinek kiaknázását.

Az új JUPITER-X szerkesztő funkcióit megismerheted az alábbi videóból...

Bővebb információ: https://www.roland.com/hu/products/rc_jupiter-x_editor/


 

JUPITER-X szintetizátor

Ikonikus szintetizátor, legendás hangszínekkel és megjelenéssel.
Hangminőség és dizájn tekintetében a 61 billentyűs JUPITER-X a Roland hangszerek legfelső kategóriájában foglal helyet. A hangszer fémből készült, prémium minőségű alkatrészekkel és egy vadonatúj, aftertouch-érzékeny billentyűzettel, amely a legjobbak közé tartozik, melyeket valaha gyártottunk. A jól ismert elrendezésben elhelyezkedő, rengeteg szabályzó lehetővé teszi, hogy a hangszínszerkesztés mélyére áss és egyszerűen megformáld az elképzelt hangzást, stúdióban és színpadon egyaránt.

Hatalmas méret és szemet gyönyörködtető dizájn.
A JUPITER-X klasszikus megjelenésű és terjedelmes vezérlőfelülete azonnal ismerősnek hat. A szabályzók nagyok és kényelmesek, az RGB megvilágítású gombok pedig magabiztos kezelést garantálnak egy gyengén megvilágított stúdióban vagy színpadon is. Az aftertouch-érzékeny, 61 billentyűs klaviatúrán álom a játék,  ideális súlyozásának köszönhetően, valamennyi hangszínen - az elektromos zongorától kezdve az intenzív szólókig - képes biztosítani a kényelmes játékot.

JUPITER-Xm szintetizátor

Önálló, rendkívül könnyen hordozható, ötletgazdag.
A JUPITER-Xm újra definiálhatja a szintetizátorról alkotott képet. Rengeteg hangszínt tartalmaz és folyamatosan bővíthető. Együtt jammel veled, inspirál és rögzíti az ötleteidet. Bárhová magaddal viheted és bárhol használhatod, hiszen kábelek vagy hálózati csatlakozás nélkül is működik. A JUPITER-Xm komplett környezetet teremt elektronikus zenék készítéséhez és előadásához, kompakt méretének köszönhetően pedig, akár a egykézzel is magaddal viheted.  Zenei elképzeléseidnek csak a képzelet szabhat határt.

Páratlan hordozhatóság. Páratlan játszhatóság.
A könnyen hordozható kivitel gyakran jelent kompromisszumot a játékérzet és zenei kifejezés tekintetében. Vadonatúj, 37 billentyűs klaviatúrájával a JUPITER-Xm azonban tökéletes egyensúlyt teremt, és újradefiniálja a kompakt billentyűzetekről alkotott elképzeléseket. Azért, mert valami kicsi, még nem biztos, hogy olcsó is. A JUPITER-Xm tartós, érzékeny billentyűzete három teljes oktávot ölel fel, akkora helyen, ahol általában ennél sokkal kevesebb szokott elférni.


2021. június 1. 14:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA